Viator

 • Locatie: Stockholm, Zweden
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 55,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de archipel van Stockholm tijdens deze twee uur durende kajaktour die geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren kajakkers. U ontmoet uw deskundige gids en gaat naar een van Stockholm's meest beschermde baaien waar u in een kajak leert peddelen. Begin dan aan uw spannende kajaktour om de centrale eilanden van de stad, pittoreske bruggen en andere hoogtepunten vanaf het water te bekijken. Kijk uit naar het Stadhuis van Stockholm, het Vasa-museum in Djurgården, Gröna Lund-pretpark en nog veel meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Een kajak is de perfecte manier om de waterwegen van Stockholm - ook wel bekend als het 'Venetië van het noorden' - te verkennen en de stad op een andere manier te ontdekken. Nadat u uw gids op de Djurgården-brug hebt ontmoet, krijgt u een korte veiligheidsinstructie en training zodat u een kajak kunt gebruiken. Vervolgens gaat u naar een beschermde baai om te oefenen voordat u open wateren opgaat. Uw ervaren gids zal ervoor zorgen dat u voordat u vertrekt zonder problemen kunt omgaan met de wind en de golven.

Als u klaar bent, peddelt u de baai uit en begint uw kajaktour! Bewonder de skyline van Stockholm, bekijk herkenningspunten als Kaknästornet (de TV-toren) en ontdek de interessante mix van moderne en traditionele architectuur die Stockholm tot een van de leukste steden van Europa maakt. Bekijk het grootse Stadhuis van Stockholm waar elk jaar de Nobelprijs wordt uitgereikt aan mensen uit de hele wereld die de prijs hebben verdiend. Bewonder de elegante gebouwen langs de oevers van Gamla Stan (het oude stadsgedeelte) en de groene schoonheid van Djurgården, waar u het populaire Vasa Museum kunt zien.

Het prachtige Stockholm beschikt ook over het eiland Gröna Lund, met zijn kleurrijke pretpark Skeppsholmen - die u tijdens de tour alle twee zal kunnen zien. Het eiland Skeppsholmen was ooit een militaire basis, maar staat nu vol musea en het is de locatie waar het Stockholm Jazz Festival elk jaar wordt gehouden. Nadat u twee uur lang de wateren hebt verkend, keert u terug naar het beginpunt waar uw kajaktour eindigt.

Deze kajaktour is geschikt kajakkers van elk niveau en uw gids zal zorg dragen aan een veilige en leuke kajakervaring.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Djurgården-brug
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip 10.00 uur
Code: 1000

Tour vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 55,63
Prijsgegevens
Tour om 12.30 uur
Code: 1230

Tour vertrekt om 12:30 uur

Engels
Van
USD 55,63
Prijsgegevens
Trip 15.00 uur
Code: 1500

Tour vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 55,63
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kajaktour door het centrum van Stockholm

Stockholm City Kayak Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Zeekajak
 • Alle veiligheidsbenodigdheden
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Kajakken is gemakkelijk te leren en vereist niet veel fysieke kracht, maar wel enige conditie
 • Alle deelnemers moeten kunnen zwemmen
 • U wordt aangeraden om een fles water, shirt met lange mouwen, een zonnehoed, zonnebril, regen-/windkleding en een extra set droge kleding (in het geval u nat wordt) mee te nemen
 • De tour vindt plaats als er ten minste 2 deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Maximale lengte: 1,95 m
 • Maximaal gewicht: 140 kg
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Elsie C , augustus 2015

Our guide Morgan knew lots of fun facts and stories about the buildings you get to see. The kayaking is not very difficult and even the rain couldn't ruin the fun! It was probably the most fun thing we did all week! He was very fluent in English as well, so this is also a good tour to do for people who are not so fluent.