Viator

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: Varieert; vlucht duurt 30 min.
Van USD 213,89

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de hoogtepunten van San Francisco op deze spannende tour met een combinatie van een 6-persoonsvlucht per watervliegtuig en een ticket voor Alcatraz. Begin of eindig uw avontuur met een 30 minuten durende vlucht per watervliegtuig, een spannende ervaring die u meeneemt van de Golden Gate Bridge naar het centrum van San Francisco en waarbij u een prachtig uitzicht hebt op Angel Island, Fisherman's Wharf en nog veel meer. Daarnaast neemt u de veerboot naar het eiland Alcatraz voor een tour door de beruchte gevangenis. Tickets voor Alcatraz zijn vaak snel uitverkocht, maar met deze tour hebt u gegarandeerd toegang en hoeft u niets te missen. Kies uit twee vluchttijden en vertrek 's morgens of 's middags naar Alcatraz.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Geniet van fantastische uitzichten
Vlucht per watervliegtuig ('s morgens of 's middags):
Uw 30 minuten durende vlucht per watervliegtuig vertrekt vanuit Sausalito, het pittoreske dorpje aan de overkant van de Baai van San Francisco. U neemt de aangeboden shuttlebus vanaf Pier 39. Kies voor een ochtend- of een middagvlucht, afhankelijk van de datum die u selecteert bij het boeken, zodat u tijd over hebt voor het Alcatraz-gedeelte van uw dag.

Bij aankomst ontmoet u uw ervaren, vriendelijke piloot en stapt u in een 6-persoonswatervliegtuig met grote ramen en hoge vleugels zodat u kunt genieten van fantastisch uitzicht en mooie foto's kunt maken. Stijg op en vlieg richting de Marin Headlands en de Stille Oceaan en vervolgens weer terug over de Golden Gate Bridge.

Vlieg over het Financial District van San Francisco, langs de Embarcadero, Fisherman's Wharf en Pier 39, en daarna naar Alcatraz. Vlieg over Angel Island en langs de stadjes Tiburon en Belvedere aan het water, voordat u terugkeert naar Sausalito voor een spannende landing op het water.

Als u wilt kunt u wat gaan winkelen of eten in Sausalito voordat u met de shuttlebus terugkeert naar San Francisco.

Alcatraz-tour ('s morgens of 's middags):
Afhankelijk van het door u gekozen tijdstip van uw vlucht per watervliegtuig, kunt u de Alcatraz-tour 's morgens of 's middags maken. Veerboten naar Alcatraz vertrekken vanaf Pier 33. Dit is een klein stukje lopen langs de Embarcadero vanaf Pier 39 en Fisherman's Wharf. (Opmerking: als het Alcatraz-gedeelte van de tour plaatsvindt vóór de vlucht per watervliegtuig, moet u uw ticket ophalen bij Pier 39.)
Stap aan boord van de veerboot en geniet van de tocht door de Baai van San Francisco, waarbij u onderweg schitterend uitzicht hebt over de Golden Gate Bridge en de skyline van de stad.

De Alcatraz-wandeling mag u zelf maken met audiogids, dus na aankomst kunt u uw headset pakken en op eigen houtje de historische gevangenis gaan verkennen. Cellenblok - tijdens de bekroonde audiotour op Alcatraz hoort u fascinerende vertellingen over het leven tussen 4 muren van 's werelds meest beruchte gevangenis, inclusief verhalen van voormalige gevangenen zelf.

Ga een echte cel binnen, zie met eigen ogen waar gevangenen aten en hun tijd doorbrachten en kom alles te weten over de legendarische criminelen die hier uiteindelijk terecht kwamen, zoals Al Capone, George 'Machine Gun' Kelly en Robert Franklin Stroud.

Wanneer u klaar bent, kunt u op uw gemak het eiland verlaten. De veerboten varen elke 30 tot 40 minuten terug naar Pier 33.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
 • Alcatraz Landing: Pier 33
 • Vlucht per watervliegtuig: Pier 39
Vertrektijd:
 • Geselecteerde datum is voor uw Alcatraz-tour. Bevestig de exacte vertrektijd naar Alcatraz bij uw lokale touroperator na het boeken
 • De vlucht per watervliegtuig is flexibel en kan op de dag van uw rondleiding door Alcatraz of op de volgende dag worden gemaakt. Bevestig de vlucht per watervliegtuig bij uw lokale touroperator na het boeken, de contactgegevens staan op uw voucher
Duur:
Varieert; vlucht duurt 30 min.
Gegevens terugreis:
Keert terug naar het oorspronkelijke vertrekpunt, shuttlebussen keren terug naar Pier 39

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

13:35 uur Alcatraz-tour
Code: 135PM

Geselecteerde datum/tijd is voor de Alcatraz-tour. Watervliegtuig is in de ochtend op geselecteerde datum om 10:00 of 11:30 uur op basis van beschikbaarheid vlucht. Bevestig pendeldienst indien nodig met een lokale operator.

Engels
Van
USD 213,89
Prijsgegevens
Alcatraz-tour van 15:20 uur
Code: 320PM

Geselecteerde datum/tijd is voor de Alcatraz-tour. Watervliegtuig is in de ochtend op geselecteerde datum om 10:00 of 11:30 uur op basis van beschikbaarheid vlucht. Bevestig pendeldienst indien nodig met een lokale operator.

Engels
Van
USD 213,89
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Vlucht per watervliegtuig boven San Francisco en Alcatraz-tour

San Francisco Seaplane Flight and Alcatraz Tour

Inbegrepen:
 • 30 minuten durende vlucht in een watervliegtuig
 • Professionele piloot
 • Retourticket voor de veerboot van San Francisco naar het eiland Alcatraz (ter waarde van USD 33,50)
 • Audiotour op Alcatraz
 • Vervoer per shuttlebus naar Pier 39 en Sausalito
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Tourprijzen zijn per persoon, met een minimum van twee volwassenen vereist per boeking. Personen die voor slechts één passagier boeken, dienen de prijs voor de tweede passagier rechtstreeks bij het inchecken te betalen aan de lokale touroperator
 • Vluchtroute kan variëren afhankelijk van weersomstandigheden of andere factoren
 • U wordt aangeraden om een kinderzitje voor baby's of jonge kinderen mee te nemen
 • Vermeld bij de boeking uw lokale contactgegevens

Alcatraz

 • Als uw Alcatraz-tour eerst vertrekt, haalt u uw tickets voor Alcatraz 30 minuten vóór vertrektijd op bij Pier 39. Het ontmoetingspunt is rechts naast het Hard Rock Café, in de buurt van het beeld van de krab
 • Voor beveiligingsdoeleinden is een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto vereist voor alle gasten die aan boord gaan van de ferry naar Alcatraz
 • Gasten onder de 18 jaar moeten op het eiland Alcatraz te allen tijde worden begeleid door een volwassene
 • De audiotour naar Alcatraz is beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Mandarijn, Portugees en Koreaans
 • U mag het eiland Alcatraz verlaten wanneer u wilt, veerboten vertrekken elke 30-40 minuten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.