Viator

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 30,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wilt u de onmisbare bezienswaardigheid van San Francisco verkennen? Neem dan deel aan de 60 minuten durende boottocht door de baai van de Golden Gate, en u ziet waarom dit de perfecte introductie tot San Francisco is. De één uur durende boottocht met commentaar vaart een rondje door de Baai van San Francisco, vlak langs Alcatraz en onder de Golden Gate Bridge door.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
 • Audio-commentaar via koptelefoon
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
U vertrekt vanaf Pier 43 in het hart van Fisherman's Wharf en vaart langs de skyline van San Francisco, de levendige wijk North Beach en het San Francisco Maritime National Park.

Terwijl u in westelijke richting naar de Golden Gate Bridge gaat, komt u langs Fort Mason en het Marina District dat in 1989 door een aardbeving werd verwoest. Mis deze kans niet om ongelooflijke foto's te maken als u direct onder de enorme Golden Gate Bridge van 1260 meter lengte door vaart.

Eenmaal terug in de baai reist u langs de wildreservaten van de Marin Headlands en de legendarische stad Sausalito, thuisbasis van de flower-generatie uit de jaren zestig. Met Angel Island State Park aan uw linkerkant vaart u rustig rond het beruchte eiland Alcatraz.

Op de terugweg naar Fisherman's Wharf kijkt u uit naar de San Francisco-Oakland Bay Bridge en de Coit Tower. Na een uur vol interessante bezienswaardigheden, verwelkomen de luidruchtige zeeleeuwen op Pier 39 u weer als u terugkomt bij Pier 43.

Alle cruiseschepen bieden zitplaatsen binnen en buiten, toiletten en afhankelijk van het seizoen een snackbar. Het bekroonde audiocommentaar is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Thai, Mandarijn, Hindi, Koreaans, Japans, Italiaans, Russisch, Hebreeuws, Arabisch, Indonesisch en Vietnamees. De vaartuigen werken op biodiesel - een hernieuwbare energiebron.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het onvoorspelbare weer in San Francisco! Voor deze boottocht koopt u een open ticket dat op iedere dag geldig is tot een jaar na uw boekingsdatum.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Fisherman's Wharf
Vertrektijd:
8 tot 12 keer per dag, elke 30 tot 45 minuten vanaf
10:00 uur

Let op, de vertrektijden zijn onderhevig aan veranderingen
Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Boottocht door de baai van de Golden Gate

Golden Gate Bay Cruise

Inbegrepen:
 • Boottocht van één uur
 • Meertalige audiogids in 16 talen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De bemanning van de boot is opgeleid om eerste hulp en reanimatieondersteuning te verlenen en er zijn EHBO-sets aanwezig op alle vaartuigen
 • Het hoofddek van elk vaartuig is volledig rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: jopie012 , mei 2015

was een prima ervaring met goed zicht op alles

Beoordeling door: Marcel L , december 2014

Een leuke, korte tocht door de baai met Golden Gate Bridge Verwacht er niet te veel van.