Viator

  • Locatie: Rotorua, Nieuw-Zeeland
  • Duur: Flexibel
Van USD 23,96

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Verken een van de grootste geothermische systemen in Nieuw-Zeeland in Wai-O-Tapu Thermal Wonderland. Vanaf het bezoekerscentrum volgt u in eigen tempo de paden langs borrelende modderpoelen, enorme vulkanische kraters, dampende meren en natuurlijke warmwaterpoelen in surrealistische kleuren. Op de displays langs de paden kunt u meer lezen over de vulkanische activiteit die dit gebied heeft gevormd, en u ontvangt een gratis gids als souvenir. Er zijn ook een café, winkel, picknickgedeelte en uitkijkpunt waar u bij kunt komen van de spectaculaire bezienswaardigheden van Wai-O-Tapu.

Talen tour

Gids Engels
Tekst Nederlands
Ga op eigen gelegenheid naar Wai-O-Tapu, 20 minuten rijden in zuidelijke vanuit Rotorua.

De thermische rijkdom van Wai-O-Tapu werd ontdekt na een uitbarsting van de Tarawera-vulkaan in 1886, waarbij een natuurwonder werd vernietigd dat bekend stond als de roze en witte terrassen. Sinds die tijd komen bezoekers naar Wai-O-Tapu om de hete baden, vulkanische kraters en uit diepe gleuven opstijgende stoom in dit buitenaards aandoende gebied te bewonderen.

U kunt de natuurlijke geothermische omgeving op eigen gelegenheid verkennen, waarbij u de keuze hebt uit diverse opties. U volgt goed gemarkeerde paden naar schitterend gekleurde stomende poelen die borrelen en sissen door thermische activiteit. Luister naar een presentatie die dagelijks plaatsvindt om 10:15 uur: precies op het moment dat de Lady Knox-geiser stoom en water de lucht in spuit. Bewonder de inheemse bush tijdens uw wandeling, die een extra dimensie toevoegt aan uw ervaring.

Op informatieve displays langs de paden wordt meer verteld over de bezienswaardigheden die u ziet. U ontvangt bovendien een gratis kleurengids met kaart met gedetailleerde informatie over de locatie.

Ga ervan uit dat u tussen de 45 - 90 minuten in Wai-O Tapu doorbrengt, met meer dan genoeg tijd om fantastische foto's van het spectaculaire landschap te maken.

Als u het even rustig aan wilt doen of een hapje wilt eten, kunt u terecht in het café, de souvenirwinkel, het picknickgedeelte en het uitkijkpunt bij het bezoekerscentrum.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Wai-O-Tapu Thermal Wonderland
Vertrektijd:
Openingstijden:
April t/m oktober: 8:30 tot 17:00 uur (laatste toegang om 15:45 uur)
November t/m maart: 8:30 tot 18:00 uur (laatste toegang 16:45 uur)
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Entree voor Wai-O-Tapu Wonderland

Wai-O-Tapu Thermal Wonderland

Inbegrepen:
  • Entree
Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Zorg dat u comfortabele wandelschoenen aantrekt
  • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.