Viator
Van USD 121,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken twee bezienswaardigheden in het Vaticaan met uw eigen privégids tijdens deze 4,5 uur durende tour. Ga naar de top van de majestueuze koepel van Michelangelo voor een adembenemend uitzicht over de stad. Ontdek de mozaïekwerkplaats (Studio del Mosaico), die in de 16e eeuw is gebouwd en een van de best bewaarde geheimen van het Vaticaan is. Hier maakt u kennis met de kunstenaars die de gedetailleerde mozaïeken van de stad aan het restaureren zijn. Geniet daarna van directe toegang tot de Sint-Pietersbasiliek en de torenhoge 'cupola' (koepel) dankzij uw speciale entreeticket. Tijdens deze privétour met een kleine groep krijgt u alle persoonlijke aandacht van uw deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • 4,5 uur durende wandeling door het Vaticaan met een privégids
 • Sla met uw speciale entreeticket de wachtrijen over bij uw bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek en de torenhoge koepel
 • Bewonder de prachtige kunst en architectuur van de kerk
 • Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de koepel
 • Breng een bezoek aan de mozaïekwerkplaats (Studio del Mosaico), een van de best bewaarde geheimen van het Vaticaan
 • Maak kennis met de kunstenaars die de gedetailleerde mozaïeken van het Vaticaan aan het restaureren zijn
 • Kleine groep met maximaal 10 deelnemers zodat u persoonlijke aandacht krijgt van uw deskundige gids
Ontmoet uw deskundige gids op het Sint-Pietersplein, het enorme plein in het midden van het Vaticaan. Volg uw gids direct naar de mozaïekwerkplaats, waar getalenteerde kunstenaars hun beroep uitoefenen en daarbij eeuwenoude technieken toepassen. Ontmoet de mannen en vrouwen die de kostbare mozaïeken uit het Vaticaan restaureren en verzorgen, en luister naar hun verhalen over de werkzaamheden. Ervaar hoe de mozaïeken meesterwerken van Vaticaanstad in uitstekende staat blijven en hoe deze kunstenaars ook nieuwe mozaïeken maken die als pauselijk geschenk worden aangeboden aan hoogwaardigheidsbekleders die op bezoek zijn. Deze ervaring niet beschikbaar voor het algemene publiek en voorbehouden aan een selecte groep bezoekers aan het Vaticaan.

Passeer daarna de wachtrijen en betreed de schitterende Sint-Pietersbasiliek met uw directe entreeticket. Stop even om het adembenemende interieur van de kerk volledig in u op te nemen, met haar talrijke schatten uit de renaissance en de barok, inclusief de prachtig marmeren Pietà van Michelangelo.

Vermijd de massa als u eenmaal binnen bent met directe toegang tot de koepel. Ga met de lift omhoog naar de reusachtige koepel, die door renaissancemeester Michelangelo is ontworpen. Geniet van een panoramisch uitzicht over het schip onder u en bestudeer de gedetailleerde mozaïeken die de koepel versieren. Ga naar het bovenste niveau van de koepel, het hoogste uitkijkpunt in Rome, voor een uniek uitzicht over de stad.

Daal af naar de begane grond en vervolg uw persoonlijke rondleiding. Wandel door het Vaticaan terwijl uw deskundige gids vertelt over de fascinerende geschiedenis van de stad en haar pauselijke inwoners.

Aan het einde van uw privétour met een kleine groep neemt u op het Sint-Pietersplein afscheid van uw professionele gids, waarna u de rest van het Vaticaan op uw gemak kunt verkennen.

Let op: de volgorde van de tour kan worden veranderd, afhankelijk van evenementen die in het Vaticaan plaatsvinden. Tours die 's middags zijn gepland, beginnen met het bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek.

Klik op Aanvullende informatie om te zien waar het ontmoetingspunt is.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Sint-Pietersplein, Vaticaanstad
Vertrektijd:
8:30 of 12:00 uur
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Het eindpunt is hetzelfde als het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 08.30 uur
Code: ENG0830

Rondleiding met een Engels sprekende gids vertrekt om 8:30 uur

Engels
Van
USD 121,33
Prijsgegevens
Vertrek om 12.00 uur
Code: EN1200

Rondleiding met een Engelssprekende gids vertrekt om 12:00 uur

Engels
Van
USD 121,33
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour door Sint-Pietersbasiliek inclusief koepel en mozaïekwerkplaats in het Vaticaan

St Peters Square

Inbegrepen:
 • Directe entree tot de basiliek en de koepel
 • Toegang tot de mozaïekwerkplaats in het Vaticaan
 • Toegang tot de koepel
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Niet aanbevolen voor personen met gezondheidsproblemen, aangezien u 300 traptreden moet beklimmen naar de top van de koepel
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Tijdens religieuze vieringen is de Basiliek wellicht niet toegankelijk. Neem contact op met de organisator
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.