Viator
Van USD 80,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Meer dan 18 verschillende proeverijen. De tour vindt plaats in de gastronomische wijk van Rome, in een authentiek Siciliaans café met vers bereide cannoli en koffie. Geniet van de betoverende kleuren en het karakter van de grootste voedselmarkt van Rome. Maak kennis met de Michelangelo van de pizza bij Pizzarium en geniet van de beste pizza al taglio. Proef fijne vleeswaren en kazen bij Paciotti Salumeria, de nummer 1 delicatessenwinkel van Rome volgens Trip Advisor. Geniet van vers bereide pasta met een glas wijn in een bekroond en traditioneel Romeins restaurant en sluit de tour af met een bezoek aan een ambachtelijke ijssalon.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
 • Allesomvattende tour
 • Vegetarische maaltijdoptie beschikbaar
 • Neem een geliefde mee naar iets speciaals
Tijdens deze 4 uur durende wandeling voor fijnproevers verlaten we de toeristische paden en ontdekken we het beste dat Rome te bieden heeft. Ga op in de rijke cultuur en maak kennis met de gastronomische helden die het hart vormen van Italiaanse culinaire tradities. Tussen de proeverijen door zullen we meer leren over de geschiedenis, architectuur en lokale geheimen die de Eeuwige Stad rijk is.

Uw tour begint met een typisch Italiaans ontbijt met uw favoriete koffie, terwijl u kunt zien hoe uw cannoli vers worden bereid. Na het ontbijt wordt u naar de delicatessenwinkel Paciotti gebracht, de nummer 1 volgens Trip Advisor. Hier kunt u de beste kazen en vleeswaren van Italië proeven, evenals balsamicoazijn die 25 jaar heeft gerijpt, truffels en goede wijn.

Na Paciotti gaan we door naar het legendarische Pizzarium om kennis te maken met Gabriele Bonci, ook wel bekend als de Michelangelo van de pizza, voor de beste pizza van Rome. Met meer dan 80 verschillende soorten pizza's die dagelijks worden bereid, is het een hele opgave om uw favorieten te kiezen.

Hierna volgt de grootste voedselmarkt van Rome, met overheerlijke proeverijen en informatie over lokale Romeinse families die hier al generaties lang kraampjes runnen. Enkele hoogtepunten zijn echte buffelmozzarella, aubergine met Parmezaanse kaas en bruschetta.

Vervolgens bezoekt u een bekroond restaurant met een panoramisch uitzicht op de wijk, waar u vers bereide Romeinse paste kunt proeven, waaronder carbonara, amatriciana en cacio e pepe, evenals heerlijke wijn.

Onze tour wordt afgesloten met een les in gelato bij de ijssalon Fatamorgana. Hier leert u echte gelato te herkennen en kunt u kiezen uit 60 smaken.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Metrostation Cipro
Vertrektijd:
10:20 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Via Leone IV vlak bij het metrostation van het Vaticaan

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Culinaire trip naar Rome — de Trionfale-fijnproeverstour

Taste the best pizza in the city

Inbegrepen:
 • Eten proeven
 • Wijnproeven
 • Begeleiding
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.