Viator

 • Tourcode: 8515MAGICLAND
 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 127,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Maak ritjes in achtbanen en zie hoe Italiaanse animaties tot leven komen in pretpark RainbowMagicLand, op minder dan een uur van Rome. Dit park is ideaal voor kinderen van alle leeftijden en vormt een fantasiewereld met meer dan 30 verschillende attracties en voorstellingen. Aan de voorzijde van het park treft u Fashion District Valmontone Outlet waar u kortingen tot wel 70% krijgt op gerenommeerde labels als Boss, Burberry, Valentino, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Guess, Cavalli, en anderen. Ontspan tijdens vervoer heen en terug vanaf Rome en profiteer optimaal van uw vrije tijd in dit leuke pretpark.
Begin uw dag als u wordt opgehaald bij uw hotel in Rome en ontspan tijdens de rit naar Valmontone, ongeveer 45 km ten oosten van Rome, waar Rainbow MagicLand op u ligt te wachten.

Dit leuke Italiaanse pretpark voor het hele gezin biedt volop avontuur met meer dan 30 verschillende attracties en meerdere voorstellingen per dag. De verschillende delen van het park hebben een fantasiethema en draaien allemaal om de populaire Italiaanse Rainbow-animaties en Winx Club-tekenfilms. Sprookjeskastelen volop en ook Vikingen, feeën en tovenaars zijn overal aanwezig.

Maak een ritje in de opvallende achtbaan, Shok, of breng een bezoekje aan de interactieve darkride Huntik 5D. Als het heel warm is, kunt u afkoelen met een ritje in de Battaglia Navale of gaat u raften in Le Rapide. Reist u met kleine kinderen? Neem ze dan mee voor een ritje in Bombo, de juniorachtbaan van het park. Lees verder voor een overzicht van de attracties.

Als u even geen rit wilt maken, loopt u naar de Fashion District of Valmontone Outlet, aan de voorzijde van Rainbow MagicLand Park. Hier krijgt u kortingen tot wel 70% op gerenommeerde labels als Boss, Burberry, Valentino, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Guess, Cavalli, en anderen. U vindt er 150 outletwinkels, maar vaak zijn er ook weer nieuwe winkelopeningen. Er zijn ook bars en 6 restaurants waar u uit kunt kiezen, inclusief een Lindt-chocoladecafé. U zult niet teleurgesteld worden.

Later gaat u op het vooraf afgesproken tijdstip terug naar de touringcar en reist u terug naar Rome.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het centrum van Rome (binnen de Aureliaanse muur)
Vertrektijd:
10:00 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rainbow Magicland 1-2 personen
Code: TG1

Rainbow MagicLand is een pretpark voor het hele gezin waar gasten de magie van plezier en avontuur kunnen ontdekken. Gelegen op 52 km van Rome

Van
USD 203,21
Prijsgegevens
Rainbow Magicland 3-4 personen
Code: TG2

Rainbow MagicLand is een pretpark voor het hele gezin waar gasten de magie van plezier en avontuur kunnen ontdekken. Gelegen op 52 km van Rome

Van
USD 170,95
Prijsgegevens
Rainbow Magicland 5-6 personen
Code: TG3

Rainbow MagicLand is een pretpark voor het hele gezin waar gasten de magie van plezier en avontuur kunnen ontdekken. Gelegen op 52 km van Rome

Van
USD 127,95
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour naar pretpark Rainbow MagicLand en Valmontone Fashion Outlet

Rainbow

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree
 • Live entertainment
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Het kindertarief is uitsluitend van toepassing in combinatie met 2 betalende volwassenen
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.