Viator

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 45 to 60 minuten (circa)
Van USD 11,57

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Boek van tevoren uw privétransfer van uw hotel in Rome naar de wereldberoemde musea in Vaticaanstad en regel een zorgeloos begin van uw dagje sightseeing. U kunt deze transportservice met een auto met airconditioning en een privéchauffeur eenvoudig boeken op het tijdstip dat past in uw reisschema en zo gemakkelijk van uw hotel in het centrum van Rome naar Vaticaanstad reizen.

Hoogtepunten

 • Privévervoer van uw hotel in Rome naar de wereldberoemde musea in Vaticaanstad
 • Geniet van comfortabel vervoer met airconditioning en een vriendelijke privéchauffeur
 • Vermijd gedoe met het openbaar vervoer tussen Rome en Vaticaanstad
 • Relax onderweg en spaar uw energie voor sightseeing in het Vaticaan
 • Service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
Of u nu alleen, met een partner of in een groep reist, uw vervoer over de weg is geregeld met deze privétransfer vanaf uw centraal gelegen hotel in Rome naar de prachtige Vaticaanse Musea in Vaticaanstad.

U hoeft alleen maar op zoek te gaan naar uw chauffeur die in uw hotel op u wacht op een tijdstip dat past in uw reisschema. Stap dan in uw comfortabele voertuig met airconditioning en laat u rechtstreeks naar Vaticaanstad brengen, waar zo'n 15 km aan kunstwerken en kunstobjecten op u wachten binnen de musea van het Vaticaan. De entreeprijs voor het museumcomplex is niet inbegrepen bij uw vervoer, maar uw chauffeur zet u dicht bij het loket af, zodat u heel eenvoudig uw entreebewijs kunt kopen.

Geef tijdens de boeking aan hoe laat u opgehaald wilt worden en wat de gegevens zijn van uw hotel in Rome. Uw transfer zal meteen worden bevestigd en u ontvangt een reiscoupon die u aan de chauffeur dient te overleggen. U wordt verzocht om ongeveer 24 tot 48 uur voordat u opgehaald wilt worden, de exacte ophaaltijd en -plaats opnieuw te bevestigen (contactgegevens staan vermeld op uw reiscoupon).

Prijs is per persoon, op basis van 8 volwassenen per auto/voertuig.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Rome
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar)
Duur:
45 to 60 minuten
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Vaticaanse Musea

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Privévervoer van hotels in Rome naar Vaticaanstad

Private Transfer from Hotel in Rome to Vatican City

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Toegangsprijzen voor de Vaticaanse Musea
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Prijs is per persoon, gebaseerd op 8 volwassenen per auto/voertuig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.