Viator

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 237,64

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een dagtrip vanuit Rome naar het eiland Ponza waar u op uw gemak kunt zwemmen en winkeltjes bezoeken. Zwem in de azuurblauwe zee, smul van een verse pasta 'zeemansstijl', geniet van een wijntje en verken op uw gemak het eiland. Kom meer te weten over de geschiedenis van het eiland en zijn relatie met de Griekse dichter Homerus. Kies voor een upgrade en maak gebruik van een snorkel en masker.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Lunch inbegrepen
Ga 's morgens vroeg op eigen gelegenheid naar het afgesproken verzamelpunt in het centrum van Rome voor een heerlijke dag op zee en een bezoek aan het eiland Ponza.

U kunt na een rit naar de haven in een voertuig met airconditioning aan boord gaan van een veerboot en onderweg naar Ponza genieten van de prachtige azuurblauwe zee.

Na aankomst stapt u over op een kleine boot. Maak kennis met uw gids en kapitein, een inwoner van Ponza, en luister naar interessante verhalen over het eiland en zijn geschiedenis terwijl de boot rondom het eiland vaart.

De boot stopt bij de mooiste baaien en inhammen rond het eiland waar u voldoende tijd hebt om af te koelen en een duik te nemen in het kristalheldere water. Dobber op de golven van de zee die bij het eiland prachtig blauwgroen kleurt. Neem een upgrade voor snorkeluitrusting of spreid gewoon uw handdoek uit op het dek en geniet van de zon en de zeewind. Als het tijd is voor de lunch bereid de kapitein een heerlijke marinara , een Italiaanse zeemanspasta, geserveerd met een fles water en wijn.

Op het eiland Ponza, 34 kilometer uit de kust, kunt u de vele grotten bekijken. De beroemdste is de zeegrot van Circe, vernoemd naar de verleidelijke tovenares uit Homerus' Odyssee, die de mannen van Odysseus in dieren veranderde.

Verken op uw gemak het eiland. Wandel door de smalle straatjes en snuffel rond in winkeltjes bij de haven. Als u Federico Fellini’s klassieker Satyricon hebt gezien, komt de plek u misschien bekend voor.

Aan het eind van de dag vaart u terug naar het vasteland, waar uw voertuig met airconditioning op u wacht voor uw terugrit naar het centrum van Rome.

Uw tour eindigt bij het beginpunt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dicht bij het Colosseum, centrum van Rome
Vertrektijd:
6:45 uur (uiterlijk om 6:30 uur aanwezig)
Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt om ong. 20:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour zonder snorkel
Code: ENNOSNORKEL

Dagtrip naar Ponza zonder snorkel

Engels
Van
USD 237,64
Prijsgegevens
Tour met snorkel
Code: ENSNORKEL

Dagtrip naar Ponza met snorkel

Engels
Van
USD 264,77
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar het eiland Ponza vanuit Rome

Ponza Island Day Trip from Rome

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Engelssprekende gids
 • Ticket voor veerboot van en naar Ponza
 • Boottocht van 5 uur rondom Ponza
 • Lunch
 • Snorkeluitrusting (indien deze optie is gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Vanwege het strikte tijdschema kunnen deelnemers die te laat zijn niet meer mee en hebben ze mogelijk geen recht op volledige terugbetaling
 • U wordt aangeraden om zonnebrandcrème, zwemkleding, een handdoek en een zomerjack mee te nemen
 • Alle klanten moeten geldig en origineel identiteitsbewijs met foto bij zich hebben
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.