Viator

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 48,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Niets is zo mooi als Rome in de avond. Op deze verlichte avondtour nemen de bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad die overdag al zo mooi waren, u 's avonds de adem! Geniet van een ontspannende, panoramische bustour door de stad en ontdek de magie van Rome's meest beroemde monumenten verlicht tegen een donkere hemel. Desgewenst kunt u uw tour upgraden met een driegangendiner in de levendige Trevi-wijk.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Allesomvattende bustour
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
Zie Rome glinsteren als de zon ondergaat en ga mee met een panoramische avondtour van de stad. U zult versteld staan hoe mooi de beroemde monumenten en pleinen die u bezoekt, er 's avonds uitzien in het licht van de schijnwerpers. Tijdens de ongeveer twee uur durende bustour vertelt uw lokale gids u van alles over de interessante geschiedenis van Rome.

U ziet de Capitolijn-heuvel, het Colosseum, de Palatijn-heuvel, het Castel Sant’Angelo, de Sint-Pietersbasiliek en het Trastevere-district. U stopt ook bij de Trevi-fontein. Volgens de legende brengt het geluk en keer je op een dag terug naar Rome als je een muntje in het water gooit. Zorg dus dat u wat kleingeld bij de hand hebt!

Upgrade naar een diner in de Trevi-wijk:
Upgrade uw tour en begin uw avond met een heerlijk diner in de Trevi-wijk, waar drie gangen uit de traditionele Italiaanse keuken staan te wachten in een pittoreske bistro. Proef typisch Romeinse gerechten en neem de levendige sfeer in u op van een wijk die populair is bij zowel toeristen als bewoners. Na het diner maakt u een prachtige panoramische avondtour door Rome!

Let op: van 1 november t/m 30 maart is de tour alleen beschikbaar in het Engels en Spaans.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen in Rome dichtbij metrohalte Repubblica

Upgrade: ophaalservice voor centraal gelegen hotels in Rome alleen beschikbaar als Upgrade is geselecteerd
Vertrektijd:
Varieert

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
2 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Panoramische avondtour in het Engels
Code: TOURONLY

Vertrekt tussen 1 november 2015 1 en 31 maart 2016 om 20:00 uur (uiterlijk 19:45 uur aanwezig). Vertrekt tussen 1 april 2016 en 31 oktober 216 om 20:45 uur (uiterlijk 20:30 uur aanwezig). Vanaf ontmoetingspunt.

Engels
Van
USD 48,49
Prijsgegevens
Panoramische avondtour + diner
Code: TOURDINNER

Upgrade: panoramische avondtour door Rome, inclusief Italiaanse maaltijd met 3-gangen. Alleen ophalen bij hotels centraal gelegen in Rome.

Engels
Van
USD 96,98
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Panoramische avondtour van Rome

Panoramic Rome by Night Tour

Inbegrepen:
 • Ophaalservice hotel (alleen als upgrade is geselecteerd)
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Op deze tour is per persoon één stuks bagage toegestaan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: H. G , mei 2015

Boeken via internet van deze tour ging gemakkelijk alsmede het telefonisch bevestigen. Prachtig om Rome mooi verlicht in de avond te zien. Combinatie bus en wandelen is leuk. Vooral leuk om door Trastevere te lopen en de sfeer die er 's avonds hangt te beleven. Ook fijn dat er na afloop wordt bekeken om je zo dicht mogelijk bij je hotel weer terug te brengen ook al lukte dit uiteindelijk niet voor ons omdat we in een buitenwijk zaten.

Beoordeling door: Jolanda G , oktober 2015

Het viel ons tegen. Eigenlijk verwacht je meer te zien door overal langs te rijden. Maar het bleek dat wij meerdere keren de bus uit moesten om een stuk te lopen om iets te zien. Dat was ons niet verteld want dan zouden wij liever een wandeling door Rome hebben gedaan met een gids.

Beoordeling door: J.C.W.A. v , december 2014

Viel iets of wat tegen. Leuk om de gebouwen verlicht te zien, maar een zeer irritante gids waardoor het veel minder interessant werd, was erg moeilijk om naar haar te luisteren. De stop in Travestere is wel erg leuk, maar dan kun je net zo goed daar zelf met de tram heen gaan er een hapje eten wel zo leuk.

Beoordeling door: Daniella S , augustus 2015

geen aanrader!!!
de foto's die je ziet bij de boeking zijn nep denk ik want niets is verlicht, als je foto's wil maken zie je enkel de flash in de ramen!
trevi fontein: werken!
enige positieve: we hebben 5min door travesteer gewandeld, mooi en gezellig
we hebben de dag erna de bustour opnieuw te voet gedaan!
ga voor hetzelfde geld de wandeling door vaticaan doen met de gids!!!!
of ga met de hop of hop on bus dezelfde tour overdag doen!