Viator

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 108,34

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Nadat uw cruiseschip in de haven van Civitavecchia heeft aangelegd, begint uw individuele kustexcursie naar Rome. Uw privéchauffeur haalt u op en neemt u mee naar de 'Eeuwige Stad', Rome, waar u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Trevifontein, het Colosseum, Piazza Navona, het Pantheon en de Sint-Pietersbasiliek kunt bekijken. Uw deskundige chauffeur kan u helpen het reisprogramma op uw persoonlijke interesses af te stemmen. Dit is uw dag!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij haven inbegrepen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Nadat uw schip in Civitavecchia heeft aangelegd, maakt u kennis met uw privéchauffeur en gaat u op kustexcursie naar Rome. Het reisprogramma is flexibel, zodat u uw dag naar eigen voorkeur kunt aanpassen – laat uw chauffeur weten welke bezienswaardigheden u wilt bekijken, leun ontspannen achterover en genieten maar!

U bezoekt op uw gemak en voor eigen rekening de Vaticaanse Musea waar een aantal van de prachtigste kunstwerken ter wereld te zien zijn. Verken de Galerij van de wandkleden (Galleria degli Arazzi) en de geweldige Kamers van Rafaël (Stanze di Raffaello), voordat u door de Sixtijnse kapel wandelt waar u wordt getroffen door de magische sfeer die Michelangelo's plafondschildering De schepping van Adam bij u oproept.

Bezoek daarna het Sint-Pietersplein en de grootste kerk van het Christendom, de Sint-Pietersbasiliek. Besluit u naar binnen te gaan, neem dan eens een kijkje bij het vergulde baldakijn van Bernini dat boven het altaar hangt waar de Paus de mis viert. Hier kunt u een van de bekendste beeldhouwwerken ter wereld bewonderen, de marmeren La Pietà, het meesterwerk van Michelangelo.

Na deze adembenemende bezienswaardigheden te hebben bekeken, kunt u het oude Rome verkennen. Breng een bezoekje aan het Forum Romanum, het Colosseum en de Boog van Constantijn en rij langs het Circus Maximus, de Palatijnse Heuvel en de Thermen van Caracalla. Ook het goed onderhouden Pantheon en de Santa Maria sopra Minerva-kerk met Michelangelo's Verrezen Christus zijn een bezoekje waard. Uw chauffeur vertelt tijdens de rit over de geschiedenis achter deze fantastische bezienswaardigheden en noemt een aantal adressen waar u lekker kunt lunchen (op eigen kosten).

U kunt de excursie eindigen met een wandeling door het historische centrum van Rome, van Piazza Navona via smalle steegjes naar de Trevifontein en de Spaanse Trappen, en uw dag afsluiten met een ontspannen rit terug naar de haven van Civitavecchia.

Zorgeloze kustexcursie:
Wij garanderen dat u weer op tijd terug bent in de haven van Civitavecchia voor deze activiteit. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Haven van Civitavecchia
Vertrektijd:
08:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Kustexcursie Civitavecchia: individuele dagtrip Rome

Independent Rome Day Trip

Inbegrepen:
 • Privéchauffeur
 • Vervoer met auto of minibus met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Toegangsprijs voor alle bezienswaardigheden
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Gids
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let erop dat de Vaticaanse Musea 's zondags gesloten zijn (behalve de laatste zondag van de maand).
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.