Viator
Van USD 30,14

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Boek voor een zorgeloze transfer naar uw cruiseschip privévervoer vanuit de haven van Civitavecchia naar het centrum van Rome. De transferservice is 7 dagen per week beschikbaar.

Hoogtepunten

 • Transfer van/naar vliegveld
Bij boeking moet u uw cruisegegevens en (indien van toepassing) de gegevens van uw verblijf in Rome vermelden. Uw transfer wordt bevestigd binnen 24 uur na boeking en u ontvangt een reiscoupon die u dient te overleggen aan de chauffeur. Zo eenvoudig is het!

Prijs is per persoon, op basis van 8 volwassenen per auto/voertuig.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De haven Civitavecchia. Uw chauffeur houdt een bordje omhoog met uw naam.
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar). Geef in het veld Speciale verzoeken aan hoe laat u opgehaald wilt worden en vul de gegevens van uw cruiseschip in.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
60 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Privétransfer vanuit Civitavecchia: van de cruisehaven Civitavecchia naar het centrum van Rome

Civitavecchia Private Transfer: Civitavecchia Cruise Port to Central Rome

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
 • Ophalen en assistentie bij aankomst in de haven
 • 1 tot 8 personen - transfer met personenwagen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra bagage of grote spullen (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag voor u op reis gaat aan uw organisator of uw extra bagage wordt geaccepteerd.
 • Vul in het vakje Speciale verzoeken van uw boekingsformulier uw vluchtgegevens in en geef aan hoe laat u opgehaald wilt worden.
 • Prijs is per persoon, op basis van 8 volwassenen per auto/voertuig.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.