Viator
Van USD 40,09

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek tijdens deze 2,5 uur durende middagwandeling het allerbeste van Rome: de beroemdste pleinen, monumenten, fonteinen en kunstwerken. Laat u betoveren door de Eeuwige Stad terwijl u door haar pittoreske, met kinderkopjes bedekte steegjes wandelt en enkele van de beroemdste plekken ter wereld verkent, zoals het Pantheon, het Piazza Navona, de Trevifontein en de Spaanse Trappen. Reis door de tijd en bewonder de onmisbare toppers in kunst en architectuur... en dat allemaal in één middag!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Fantastische verkenning van de stad
Vertrek vanaf het Piazza di Spagna en wandel naar de Spaanse Trappen, waar het altijd gezellig druk is en u een prachtig uitzicht hebt op de stad. Daal dan af naar de kronkelige straatjes en steegjes in het hart van het historische centrum. Daarna komt u één van de meest dramatische monumenten van Rome tegen, de prachtige Trevi-fontein.

Vervolg uw wandeling door Rome en houd halt op het Piazza Colonna bij de zuil die werd opgericht door Marcus Aurelius. De inwoners van Rome beschouwen deze zuil als het centrum van de stad. De volgende tussenstop is het Pantheon, met zijn indrukwekkende cementen koepel en open oog (oculus), dat altijd op iedereen een grote indruk maakt. Vlakbij verkent u het Piazza Navona, waar de beroemde 'Fontein van de vier rivieren' van Bernini trots in het midden staat.

Supervoordelige upgrade (ochtendwandeling door het oude Rome en het Colosseum):
Wilt u graag nog meer zien en hebt u de hele ochtend de tijd? Kies dan voor een upgrade en boek ook nog een 3 uur durende ochtendwandeling met een kleine groep naar het Colosseum en het oude Rome. Als u beide tours op deze manier boekt, bent u 13% goedkoper uit dan wanneer u de twee tours apart boekt. Begin uw dag met een rustige wandeling naar de top van de Oppius voor een onvergetelijk uitzicht over het Colosseum, het meest iconische monument van het oude Rome. Nadat u terug naar beneden bent gelopen, kunt u de lange rij voor de ingang van het Colosseum negeren en deze beroemde bezienswaardigheid met voorrang verkennen onder leiding van uw ervaren gids. Terwijl u over de fascinerende begane grond en eerste verdieping loopt, vertelt uw gids u verhalen over het interessante maar brute verleden van het amfitheater, waar ooit bloeddorstige gladiatoren streden.

Nadat u het Colosseum hebt verlaten, gaat u naar het Oude Rome om de Boog van Constantijn te bekijken en vervolgens naar het Forum Romanum en de Palatijn te gaan. Uw tour eindigt op de Via Sacra, de hoofdstraat die het Colosseum en het Capitool met elkaar verbindt. Hierna hebt u ongeveer twee uur vrije tijd. Verken de indrukwekkende ruïnes of ga lunchen in één van de vele restaurants in de buurt (op eigen kosten) voordat u uw gids ontmoet voor de 'Best of Rome'-wandeling in de middag.

Let op:
* Het Pantheon is 's zaterdags gesloten vanwege de mis. Buiten het gebouw wordt u van alles verteld over het Pantheon.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Standaardtour:
Vertrekt dicht bij Piazza di Spagna

Super Saver-upgrade: Vertrekt dicht bij het metrostation Colosseo
Vertrektijd:
15:00 uur: Standaardtour in het Frans en Duits
15:30 uur: Standaardtour in het Engels en Spaans
10:00 uur Super Saver-upgrade
Duur:
Circa 2,5 uur
Gegevens terugreis:
Uw middagtour eindigt op het Piazza Navona.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardrondleiding in het Engels
Code: EN1530

Wandeltour 'Het beste van Rome', begint om 15:30 uur, met Engelssprekende gids.

Engels
Van
USD 42,25
Prijsgegevens
Upgrade naar superkorting in het Engels
Code: ENSS

Ochtendtour oud-Rome en Colosseum, begint om 10:00 uur (3 uur). Gevolgd door middagtour 'Het beste van Rome', begint om 15:30 uur (2,5 uur). Beide tours met een Engelssprekende gids.

Engels
Van
USD 88,84
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

'Best of Rome'-wandeling: het Pantheon, het Piazza Navona en de Trevi-fontein

The Best of Rome Afternoon Walking Tour
©1951862-770tall

Inbegrepen:
 • Wandeling met gids (2,5 uur)
 • Ochtendwandeling door het oude Rome en het Colosseum (als deze optie is geselecteerd)
 • Persoonlijke rondleiding in een kleine groep (maximaal 25 personen)
 • Een warme drank (koffie of warme chocolademelk) in de winter
 • Een ijsje in de zomer
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 8 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Let op: het Pantheon is 's zaterdags gesloten vanwege de mis. Buiten het gebouw wordt u van alles verteld over het Pantheon
 • Er worden momenteel herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de Spaanse Trappen (of de omliggende gebouwen) en die kunnen zichtbaar zijn op de foto's die u maakt
Reisplan:
Tijdens de 'Best of Rome'-wandeltocht krijgt u onder andere het volgende te zien:
 • Piazza del Popolo
 • Kerk Santa Maria del Popolo
 • Spaanse trappen
 • Trevifontein
 • Piazza Colonna
 • Palazzo Montecitorio
 • Pantheon
 • Palazzo Madama (Senaatsgebouw van de Italiaanse Republiek)
 • Piazza Navona en de Vierstromenfontein
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.