Viator
Van USD 150,61

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zoek de hemelse groene gloed van het noorderlicht in IJsland op een 4 uur durende tour in een 'superjeep’, een ruime SUV die speciaal is ontworpen om goed te kunnen rijden op het ruige IJslandse terrein. Tijdens uw reis vanuit Reykjavik krijgt u informatie over dit natuurfenomeen terwijl u ver het platteland in rijdt op zoek naar de beste plekken om de lichten te bekijken. Als u de pech hebt dat het noorderlicht niet zichtbaar is op de nacht van uw tour, kunt u bij uw gids gratis een nieuwe tour boeken.

Bij deze groepsrondleiding mogen slechts 13 personen mee, zodat de gids iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour
 • Zoek het avontuur off-road in een 4x4
 • Krijg tips van insiders ter plekke
U verlaat uw centraal gelegen hotel in Reykjavik per ‘superjeep’, een unieke SUV op monsterbanden die 95 cm hoog zijn. Ontspan op de ruime zitplaatsen terwijl u vanuit de stad naar het platteland rijdt op zoek naar het beroemde noorderlicht.

Het noorderlicht, of aurora borealis, wordt veroorzaakt door magnetische stormen die de hemel versieren met levendige kleuren. Afhankelijk van bepaalde variabelen (weer, locatie, kans) kunt u geelgroene kleuren en soms paarse kleuren te zien krijgen, maar er is nooit een garantie voor deze lichtshow. Gedurende de avond is uw gids constant op zoek naar de beste plaatsen om dit verschijnsel te zien en uw jeep brengt u naar moeilijk te bereiken plaatsen waar standaard touringcars niet kunnen komen.

Tussen het kijken naar de sterren hoort u van uw gids alles over het IJslandse noorderlicht. IJsland staat bekend als een van de meest toegankelijke plaatsen in de wereld om dit spektakel te bekijken, omdat er grote, afgelegen delen platteland zijn, ver van de verlichting van de steden die de waarneming van het noorderlicht kunnen verstoren. Het land ligt op een extreme breedtegraad, dicht bij de magnetische polen van de aarde en dit betekent dat wanneer de zonnewind in contact komt met de magnetische krachten er surreële gekleurde linten van licht ontstaan in de kristalheldere nachtlucht. Houd uw camera bij de hand om dit fenomeen vast te leggen!

Nadat u ongeveer drie uur het platteland hebt verkend op zoek naar de lichten, reist u terug naar Reykjavik en wordt u afgezet bij uw hotel.


Let op: als het noorderlicht niet zichtbaar is op de nacht van uw tour, kunt u bij uw gids gratis een nieuwe tour boeken, afhankelijk van beschikbaarheid.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Reykjavik
Vertrektijd:
21:00 uur.
U wordt om 20:30 uur bij uw hotel opgehaald

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Na afloop keert u terug naar het vertrekpunt tussen 00:00 en 1:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Noorderlichttour met kleine groep vanuit Reykjavik in een superjeep

Northern Lights Explorer Tour by Super Jeep from Reykjavik

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer in een SUV
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Er wordt een redelijke afstand gelopen; goede wandelschoenen zijn aan te bevelen
 • Warme buitenkleding is essentieel, evenals waterdichte kleding, hoofddeksel en handschoenen
 • Deze tour is afhankelijk van het weer en kan daarom op het laatste moment worden geannuleerd (tot 18:15 uur op de desbetreffende dag)
 • Als het noorderlicht niet zichtbaar is of als uw tour wordt geannuleerd in verband met slecht weer, kunt u gratis een nieuwe boeking plaatsen (op basis van beschikbaarheid). Vraag uw gids hiernaar of neem contact op met de lokale aanbieder via het nummer op de voucher.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.