Viator
Van USD 247,87

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Vlieg naar een bergtop in de buurt van de stad Reykjavik tijdens een 40 minuten durende helikoptertour vanuit Reykjavik, en geniet in vogelvlucht van het uitzicht op het indrukwekkende landschap van IJsland! Tijdens de ochtend- of middagvlucht landt u bovenop één van de bergen dicht bij de stad. Houd uw camera in de aanslag om het adembenemende panoramisch uitzicht vast te leggen, en vlieg vervolgens terug naar Reykjavik.

Hoogtepunten

 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Gediplomeerde en professionele piloot
 • Meedere keren per dag aangeboden
Ga op tijd op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Reykjavik voor een ochtend- of middagvlucht en luister eerst naar een korte veiligheidsbriefing voordat u uw piloot volgt naar de helikopter. Neem plaats naast de piloot of in de rij stoelen achterin en kies het luchtruim boven de hoofdstad Reykjavik.

Cirkel rond de bergketen, waarna u landt op de top van de door uw piloot gekozen berg, dicht bij de stad Reykjavik. Spring uit de helikopter en poseer voor schitterende foto's van de kustvlakten en bergen in de verte tegen een achtergrond van de stad Reykjavik.

Nadat u van het uitzicht hebt genoten en met uw piloot hebt gepraat over de interessante dingen die u hebt gezien, stapt u weer in de helikopter voor de terugvlucht naar de stad. Uw helikoptervlucht eindigt weer op de luchthaven van Reykjavik.

Let op: het landen op een bergtop is afhankelijk van de weersomstandigheden en om die reden worden op de dag zelf de landingsplaatsen bepaald op basis van waar de beste weersomstandigheden zijn.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Regionale luchthaven van Reykjavik
Vertrektijd:
Varieert (zie bevestiging voor de exacte vertrektijd)
Duur:
40 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendvlucht
Code: AM

Helikoptertour met vertrek tussen 9:00 en 13:00 uur

Van
USD 247,87
Prijsgegevens
Middagvlucht
Code: PM

Helikopterrondvlucht met vertrek tussen 13:00 en 18:00 uur

Van
USD 247,87
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Helikoptertour vanuit Reykjavik door de bergen met landing op een bergtop

Esja Summit Helicopter Tour from Reykjavik

Inbegrepen:
 • Professionele piloot
 • Helikoptertour
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Wegens comfort en gewicht/balans van het vliegtuig dienen passagiers zwaarder dan 120 kg voor een extra halve stoel te betalen. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • De duur van de tour is slechts een schatting
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.