Viator

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 150,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar IJsland vanuit een geheel ander perspectief tijdens dit wildwateravontuur op de Hvítá-rivier! Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, rijdt u naar de rivier waar u schitterende canyons kunt bewonderen terwijl u en uw professionele gids varen door rustige passages en door stroomversnellingen waar u de adrenaline voelt stromen. U vaart door de prachtige Brúarhlöð-canyon waar u vanaf een rots in de rivier kunt springen! Daarna keert u terug naar Reykjavik.

Talen tour

Gids Engels
Tijdens deze leuke tour ervaart u IJsland op een unieke manier. U beleeft een wildwateravontuur! Kies voor vertrek in de ochtend of in de middag. Na een korte rit in een touringcar vanaf uw hotel in Reykjavik begint uw tocht op de Hvítá-rivier.

Deze tour neemt u mee door stroomversnellingen van klasse II, een leuke, plezierige wildwatertocht die geschikt is voor elk fitnessniveau. Na een korte veiligheidsinstructie vaart u de rivier af met uw professionele gids en geniet u van een perfecte combinatie van rustig drijven en spannende stroomversnellingen door schilderachtige ravijnen en kloven.

Onderweg komt u door de prachtige Brúarhlöð-canyon, een schitterende omgeving waar u de kans hebt om uw wilde kant te laten zien door vanaf een rots in de rivier te springen! U zult ontdekken dat het water, ondanks de naam van het land, aangenaam koel en uitnodigend is.

U eindigt uw fantastische avontuur met een ontspannen saunabezoek in het basiskamp in de buurt. Daarna keert u terug naar uw hotel in Reykjavik.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vanaf uw hotel in Reykjavík
Vertrektijd:
08:00 uur: vertrek in de ochtend
12:00 uur: vertrek in de middag
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek in de ochtend
Code: 5590RAFTINGMD

Tour vertrekt van Reykjavik om 8:00 uur

Engels
Van
USD 150,74
Prijsgegevens
Vertrek in de middag
Code: 5590RAFTINGAD

Tour vertrekt van Reykjavik om 12:00 uur

Engels
Van
USD 150,74
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtocht vanuit Reykjavik: wildwatervaren op de Hvítá-rivier

Rafting

Inbegrepen:
 • Wildwatervaren op de Hvítá-rivier
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Sauna
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Aanbevolen kleding om mee te nemen: warme trui, zwemkleding, schone kleren en een handdoek
 • Let op: hoewel u niet echt hoeft te zwemmen tijdens het wildwatervaren, is het toch belangrijk dat u kunt zwemmen. U moet op uw gemak in het water kunnen drijven.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.