Viator

 • Locatie: Valenca do Minho, Portugal
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 119,44

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Santiago de Compostella is één van de meest magische steden in Galicië, Spanje. Santiago draait om zichzelf, cultuur, godsdienst, mensen, het academische leven en het toerisme. En vanwege de schoonheid kreeg de stad de titel werelderfgoed. De beroemde pelgrimsroute, ook wel bekend als de 'Caminho de Santiago' (St Jacobsroute) werd door de UNESCO ook bestempeld als werelderfgoed.

Bezoek de fantastische stad en verken een van de belangrijkste pelgrimsroutes ter wereld. Op de terugweg maakt u een tussenstop in Valença do Minho met een prachtig fort in de stijl van Vauben. 

Verken deze twee prachtige steden in Zuid-Europa op een sightseeing-dagtour vanuit Porto.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
U begint uw tour rond 8:00 uur, wanneer u de grens oversteekt naar Spanje om de pelgrimsstad Santiago de Compostela in Galicië te verkennen.

Santiago is de hoofdstad van de autonome regio. De stad ontstond door de ontdekking van het graf van de apostel Santiago. Mensen dachten dat er overblijfselen van de tombe van Santiago in de stad waren en daarna begon de stad een pelgrimstocht die leidde tot de wereldberoemde 'Caminho Santiago' (St. Jacobsroute).

In dit prachtige bezoek aan Santiago de Compostella hebt u tijd voor een kijkje in de mooie 11e-eeuwse kathedraal, gewijd aan de apostel. De kathedraal werd oorspronkelijk gebouwd in romaanse stijl en is vandaag de dag een verzameling harmonische invloeden.
U hebt de mogelijkheid om een mis bij te wonen, u hebt vrije tijd om te lunchen en zorg ervoor dat u langs de lokale winkels en het handwerk loopt.

Na een bezoek aan Santiago gaat de tour weer terug naar Porto, met een tussenstop in Valença do Minho.

Valença do Minho is een prachtige stad met een uniek fort in de stijl van Vauban. U hebt tijd om een heerlijke wandeling te maken en om de gezellige drukte in de noordelijke Portugese steden te bekijken.

De dagtour eindigt wanneer u om ongeveer 18:30 uur wordt afgezet bij uw hotel

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Porto of Gaia.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Dagtour naar Santiago de Compostela en Valença do Minho vanuit Porto

Santiago de compostela

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.