Viator
Van USD 53,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze tour neemt u mee naar Aveiro, dat door velen wordt beschouwd als het 'Venetië van Portugal', beroemd om het grote netwerk van kanalen dat door de stad loopt. Tijdens deze tour maakt u ook een cruise op een moliceiro (een traditionele boot van deze stad), die u meeneemt over de kanalen terwijl u de unieke tegelfaçades van de stad bewondert. Ook hebt u de mogelijkheid om de kleurrijke huizen in Costa Nova te bekijken. Aveiro heeft een rijke en gevarieerde gastronomie, en de 'zachte eieren' - een heel zoet dessert - zijn een van de belangrijkste vertegenwoordigers van Aveiro.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Geleid door een plaatselijke gids
Begin uw tour van een halve dag vroeg in de ochtend om 9:00 uur of 's middags rond 14:00 uur.

Aveiro was ooit een vissersdorp, waar inwoners leefden van de rivier, de zee en de zoutproductie. Tijdens deze tour naar Aveiro brengt u een bezoek aan het historische centrum, de vismarkt, en hebt u een panoramisch uitzicht op de ooievaarsnesten en de 'Salinas' van Aveiro, een zoutafzetting. Na een bezoek aan het historische centrum maakt u een schitterende cruise van een uur in een traditionele boot, genaamd 'moliceiro'. Deze boten zijn versierd met motieven die verband houden met de lokale cultuur. Na de boottocht kunt u genieten van een wandeling door de wijk Costa Nova, tussen de grenzen van Aveiro en de zee. Tijdens deze wandeling bewondert u de oude typische gekleurde huizen die doen denken aan strandhuisjes.

U mag deze fantastische kans om een bezoek te brengen aan het 'Venetië van Portugal' niet missen. Verken de regio, bekijk de prachtige bezienswaardigheden, maak een fantastische cruise op een prachtige boot!
De tour eindigt rond 13:00 uur (ochtendtour) of 18:00 uur (middagtour).

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Porto of Gaia
Vertrektijd:
 • 9:00 of 14:00 uur.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

's Middags om 14:00 uur
Code: TG1

Cruise over de kanalen van Aveiro in een unieke 'moliceiro' boot. Ontdek de cultuur van de stad en de traditionele verbindingen met de rivier en de zee. Bewonder de karakteristieke, vrolijk gekleurde huizen.

Engels
Van
USD 53,75
Prijsgegevens
's Ochtends om 9:00 uur
Code: TG43

Cruise over de kanalen van Aveiro in een unieke 'moliceiro' boot. Ontdek de cultuur van de stad en de traditionele verbindingen met de rivier en de zee. Bewonder de karakteristieke, vrolijk gekleurde huizen.

Engels
Van
USD 53,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van een halve dag naar Aveiro vanuit Porto inclusief riviercruise per moliceiro

Aveiro traditonal boats

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Riviercruise
 • Transfers
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Persoonlijke uitgaven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.