Viator
Van USD 39,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u in de haven van Sint Maarten bent, kunt u genieten van de zon op twee bekende stranden - Orient Beach en Maho Beach. Uw vriendelijke gids brengt u naar Orient Bay Beach, waar u kunt jetskiën, zeilen en paragliden (op eigen kosten). U kunt kiezen uit verschillende strandbars en restaurants, voordat u naar de vliegtuigen gaat kijken die laag over Maho Beach vliegen. Omdat u in de buurt van Princess Juliana International Airport bent, bent u een jetsetter op deze kustexcursie van een halve dag. Inclusief gratis versnaperingen en vervoer heen en terug.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
Nadat uw cruiseschip is aangemeerd in de cruisehaven van Philipsburg op Sint Maarten, ontmoet u uw vriendelijke gids voor een kustexcursie van een halve dag naar de beste stranden van het eiland. Geniet van gratis versnaperingen in uw busje met airconditioning of touringcar terwijl u onderweg bent naar Orient Bay Beach. Bij het langste strand van Sint Maarten, voorzien van complete toeristische voorzieningen, vindt u een ruime keuze aan bars en restaurants binnen handbereik.
Neem een duik in het heldere water van de Caribische zee of overweeg een meer actieve watersport, zoals jetskiën, zeilen of parasailen. Er zijn tevens activiteiten voor kinderen (op eigen kosten). Na twee uur op het prachtige Orient Bay Beach, brengt uw gids uw groep naar Maho Beach, vlakbij Princess Juliana International Airport. Vliegtuigen vliegen er zeer laag over het strand.
Rond het middaguur bent u op Maho Beach, net op tijd om naar de aankomst van grote vliegtuigen op het nabijgelegen vliegveld te kijken. Geniet van een lunch bij Sunset Beach Bar and Grill (op eigen kosten), terwijl u naar de live-berichten van de verkeerstoren luistert. U ziet vliegtuigen overvliegen richting de landingsbaan en voelt het trillen van de motoren van vertrekkende vluchten.
U blijft ongeveer 2 uur op Maho Beach, dus ontspan in de koele Caribische bries of wandel over het hagelwitte zandstrand en verdwaal in het ritme van de golven die op de rotsen beuken. Uw gids brengt u weer terug naar de cruiseterminal als u de officiële status van strandgast van Sint Maarten hebt bereikt.
Zorgeloze kustexcursie: Wij garanderen dat u na deze tour op tijd aankomt in de haven van Philipsburg. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit de cruisehaven Philipsburg
Vertrektijd:
9:00 uur (plaatselijke tijd op het eiland) Winterseizoen (november - maart) vertrek om 9:00 en 11:00 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Kustexcursie Sint Maarten: tour van een halve dag naar Orient en Maho Beach

St Maarten Shore Excursion: Orient and Maho Beach Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Drankjes (water, bier, frisdrank, guavebessenrumpunch) tijdens de overstap
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Vervoer in touringcar of busje met airconditioning
 • Zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten
 • Drankjes bij de lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: deze tour is alleen bedoeld voor cruiseschippassagiers
 • U wordt aangeraden om zwemkleding, een badhanddoek en zonnebrandcrème mee te nemen
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Opmerking: de vertrektijd van de tour is gebaseerd op de lokale eilandtijd, niet op de tijd op het cruiseschip
 • In de winter (november - maart) is er een extra vertrek om 11:00 uur. Het vertrek om 09:00 uur is het hele jaar beschikbaar
 • Let op: op een deel van Orient Beach is kleding optioneel.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.