Viator

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 262,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
U hebt een hele dag de tijd om op eigen gelegenheid schitterende kastelen te bezichtigen in de Loirevallei, een streek in Midden-Frankrijk die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Nadat u bij uw hotel in Parijs bent opgehaald, brengt uw gids u naar de pittoreske Loirevallei. Hier kunt u zelfstandig drie verschillende kastelen verkennen: Amboise, Chenonceau en Chambord. Op deze tour worden maximaal 18 personen toegelaten zodat een meer persoonlijke ervaring is gegarandeerd.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Nadat u bij uw hotel in het centrum van Parijs bent opgehaald, volgt een ontspannende rit in een minibus met airconditioning en geniet u van het mooie uitzicht onderweg naar de Loirevallei, een wijnstreek in Midden-Frankrijk die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U kunt zelfstandig drie verschillende kastelen verkennen.

Ten eerste het Château d’Amboise, tijdens de renaissance een bij koningen zeer geliefd verblijf. In de Sint-Hubertuskapel liggen de resten van Leonardo da Vinci begraven. Kijk daarna uw ogen uit in het Château de Chenonceau. Dit is een van de populairste kastelen in Frankrijk, beroemd om zijn weelderig gedecoreerde interieur en exterieur. Na de rondleiding door het kasteel kunt u in een nabijgelegen 18e-eeuwse Bretonse herberg genieten van een driegangenlunch met wijn (inbegrepen; raadpleeg het programma hieronder voor een voorbeeldmenu).

Bezoek na de lunch Château de Chambord, het grootste kasteel in de Loirevallei en dankzij zijn prachtige renaissancebouwstijl een van de meest herkenbare. Er wordt beweerd dat de beroemde dubbele (helix) wenteltrap mede zou zijn ontworpen door Leonardo da Vinci.

Geniet van een ontspannende terugrit naar Parijs na uw tour langs de kastelen van de Loirevallei.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk bij hotels in het centrum van Parijs met postcode 75 (behalve: 75010, 75011, 75012, 75013, 75018, 75019 en 75020, hier is afzetten niet mogelijk)
Vertrektijd:
Vanaf 6:15 uur.
Neem contact op met de plaatselijke organisator om uw exacte ophaaltijd te controleren, die varieert afhankelijk van uw hotellocatie.
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Voor kleine groepen: kastelen in de Loirevallei, dagtrip vanuit Parijs

Small-Group Loire Valley Castles Day Trip from Paris

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Entree
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: de kasteelbezoeken zijn zonder gids, zodat u de geschiedenis van ieder kasteel op eigen gelegenheid kunt ontdekken. Uw gids gaat niet mee naar binnen.
 • Ophalen is mogelijk bij hotels in het centrum van Parijs met postcode 75 (behalve: 75010, 75011, 75012, 75013, 75018, 75019 en 75020, hier is afzetten niet mogelijk)

Reisplan:
Lunchmenu, voorbeeld:
Hoofdgerecht:
 • Groente en vlees
Hoofdgerecht:
 • Kip en champignonsaus met sperziebonen en Franse frietjes
 • Kabeljauw met sperziebonen en Franse frietjes
 • Biefstuk met sperziebonen en Franse frietjes

Keuze uit de desserts van de dag

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.