Viator

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De Eurostarterminal bevindt zich op de begane grond van station Gare du Nord in het centrum van Parijs. Boek deze privétransfer voor een snelle reis zonder gedoe tussen Gare de Nord en uw hotel in het centrum van Parijs (alleen postcodes beginnend met 75) of naar één van de andere hoofdstations in Parijs om naar andere plaatsen in Frankrijk te reizen. De transferservice is 7 dagen per week beschikbaar tussen 4:00 uur en 23:00 uur.

Hoogtepunten

 • Een vriendelijke, professionele chauffeur
 • Privé deur-tot-deur transport tussen station Gare du Nord en de centraal gelegen hotels in Parijs
 • Geniet van een aangename en probleemloze pendeldienst
 • Comfortabele stoelen met royale beenruimte, airco en plaats voor uw bagage 

Vermijd de stress en het gedoe met het openbaar vervoer en boek een privétransfer voor uw reis van station Gare du Nord in Parijs naar uw accommodatie of naar een ander hoofdstation als u van plan bent Parijs te verlaten. Reis ontspannen in een milieuvriendelijke hybride auto of minibus (afhankelijk van de grootte van uw groep).

Bij het boeken moet u uw treingegevens opgeven of de gegevens van uw hotel in het centrum van Parijs (postcodes 75001-75020). Uw transfer zal meteen worden bevestigd en u ontvangt een reiscoupon die u dient voor te leggen aan de chauffeur.

Prijs is per persoon, op basis van 8 volwassenen per auto/voertuig.

Let op: op 24 en 31 december zijn transfers slechts beschikbaar tot 18:00 uur.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Treinstation Gare du Nord of uw accommodatie in het centrum van Paris (alleen postcodes beginnend met 75)
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Gare du Nord - Centrum van Parijs
Code: GARSTNHTL

Transfer (enkele reis) van treinstation Gare du Nord naar uw hotel in het centrum van Parijs. Bij aankomst staat de chauffeur op het perron op u te wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens
Gare du Nord - Gare de Bercy
Code: GARSTNGDB

Transfer (enkele reis) van treinstation Gare du Nord naar station Gare de Bercy. Bij aankomst staat de chauffeur op het perron op u te wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens
Gare du Nord - Gare de Lyon
Code: GARSTNGDL

Transfer (enkele reis) van treinstation Gare du Nord naar station Gare de Lyon. Bij aankomst staat de chauffeur op het perron op u te wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens
Gare du Nord - Gare d'Austerlitz
Code: GDNSTNGAUS

Transfer (enkele reis) van treinstation Gare du Nord naar station Gare d'Austerlitz. Bij aankomst staat de chauffeur op het perron op u te wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens
Gare du Nord - Gare Montparnasse
Code: GDNSTNGMON

Transfer (enkele reis) van treinstation Gare du Nord naar station Gare Montparnasse. Bij aankomst staat de chauffeur op het perron op u te wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens
Centrum van Parijs - Gare du Nord
Code: GARHTLSTN

Transfer (enkele reis) vanaf uw hotel in het centrum van Parijs naar treinstation Gare du Nord. De chauffeur wacht op u bij de receptie van het hotel. De chauffeur houdt een bord omhoog met de naam van de hoofdreiziger.

Van
USD 9,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétransfer: treinstation Gare du Nord (Eurostarterminal)

Private Transfer: Gare du Nord Train Station (Eurostar Terminal)

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
 • Meet-and-greet door een professionele chauffeur
 • Vervoer per particulier voertuig
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Baby's mogen mee met deze transfer als klanten hun eigen babyzitje meenemen. Let op: de organisator heeft geen babyzitjes en accepteert geen baby's zonder babyzitje.
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra of buitengewoon grote bagage (b.v. surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag de touroperator voordat u reist om te bevestigen of uw extra bagage acceptabel is.
 • Prijs is per persoon, gebaseerd op 8 volwassenen per auto/voertuig
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
 • Niet-inklapbare rolstoelen worden niet geaccepteerd.
 • Let op: bij het boeken dient u uw treingegevens of de gegevens van uw hotel in het centrum van Parijs door te geven (postcodes 75001-75020)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.