Viator

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 27,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk waar uw favoriete films en tv-programma's werden opgenomen tijdens deze 2 uur durende wandeling door Parijs. Volg uw gids, een echte filmkenner, herbeleef 'Midnight in Paris' van Woody Allen, bekijk de locaties die werden gebruikt in het tv-programma 'The Three Musketeers', stop even bij de boekwinkel Shakespeare and Company uit 'Before Sunset' en nog veel meer. Luister hoe filmsterren hun weg omhoog werkten naar het witte doek, terwijl u een wandeling maakt langs de Seine en verken het bruisende Quartier Latin en steek Ile de la Cité over. Kies voor een ochtend- of middagtour, afhankelijk van uw dagplanning.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kleine groepstour
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
Ontmoet uw gids, een filmexpert, bij het kaartloket voor het begin van uw 2 uur durende wandeling langs filmlocaties. Onderweg naar Île Saint-Louis komt u langs de iconische kathedraal de Notre Dame en hoort u welke glansrol Parijs jarenlang in films speelde, van angstaanjagende thrillers zoals The Bourne Identity en de James Bond -films tot betoverende sprookjes als Amélie en tekenfilms als Ratatouille.

Kuier langs de oevers en over de bruggen van de rivier de Seine om te zien waar scènes uit sommige van de meest geliefde films aller tijden werden opgenomen. Stap in de schoenen van Cary Grant en Audrey Hepburn in Charade, ga voor een vleugje magie terug in de tijd met Midnight in Paris, breng een bezoek aan het huis van een personage uit The Three Musketeers en luister naar verhalen over heldhaftige krijgers tijdens de bevrijding van Parijs die door beroemde filmmakers zijn vereeuwigd op het witte doek.

Wandel langs de beroemde boekwinkel Shakespeare and Company die te zien was in Before Sunset, bekijk het restaurant waar Julia Childs dineerde in Julie & Julia, en slenter door het romantische straatje waar Andy en Christian elkaar kussen in The Devil Wears Prada. U weet nooit wanneer u op de volgende filmlocatie stuit!

Pauzeer bij een lokale cupcakery die een rol speelt in een nog uit te brengen film om daar een c upcake te kopen en maak nog een praatje met uw gids en groep. Loop dan terug naar het kaartenloket vlakbij de Notre Dame, waar uw reis eindigt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Parijs, 5e arrondissement
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip 10.00 uur
Code: AMTOUR

Tour vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 27,13
Prijsgegevens
Trip 15.00 uur
Code: PMTOUR

Tour vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 27,13
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeling door Parijs: film- en televisielocaties

Paris Movie and TV Show Locations Walking Tour

Inbegrepen:
 • Gids
 • Informatiebrochure over films
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Een drinkpauze is inbegrepen, u kunt op eigen kosten iets kopen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.