Viator

Speciale aanbieding
USD 74,92  Bespaar  USD 7,49

Van USD 67,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek deze tour en bespaar 10% vergeleken met wanneer u beide tours afzonderlijk boekt!

Combineer twee populaire tours met korting om de hoogtepunten van Parijs zowel overdag als 's avonds te zien. Ga 's ochtends mee met een kunstwandeltour door de bohemien wijk Montmartre, waarna u vanaf de Basilique du Sacré-Coeur een spectaculair uitzicht hebt over de stad. Geniet in uw vrije tijd van toegang zonder wachtrij tot het Musée d'Orsay om meesterwerken van Van Gogh en Monet te zien. Bewonder 's avonds enkele verlichte bezienswaardigheden, waaronder de Eiffeltoren, de Notre-Dame en het Louvre, en wandel langs de Seine. Geniet van 10% korting als u deze twee tours samen boekt.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Vermijd de wachtrijen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Impressionistische kunstwandeltour door Montmartre (1,5 uur):
Ontmoet uw gids in Montmartre voor uw wandeltour in de ochtend. Uw gids vertelt u wetenswaardigheden en anekdotes over enkele beroemde impressionistische kunstenaars, zoals Van Gogh, Monet, Renoir en Cézanne, terwijl u deze bohemien wijk verkent die van grote invloed is geweest op deze legendarische schilders. Bekijk het gebouw waar Van Gogh woonde nadat hij vanuit Nederland naar Parijs was verhuisd. Loop langs het Moulin Rouge-cabaret met zijn iconische molen en kom te weten hoe dit de posters en schilderijen van dit theater van Toulouse-Lautrec heeft beïnvloed.

U ziet ook enkele topattracties, waaronder de wijngaard Le Clos Montmartre en de schitterende, witte Basilique du Sacré-Coeur bovenop Montmartre, waar uw 1,5 uur durende wandeltour eindigt. Uw gids geeft u het ticket voor toegang zonder wachtrij voor Musée d'Orsay, en neemt dan afscheid. Hierna kunt u op uw gemak het panoramisch uitzicht over Parijs bewonderen en een hapje eten (op eigen kosten).

U kunt dit entreekaartje voor Musée d'Orsay in uw vrije tijd 's middags of op een andere dag gebruiken. Wanneer u een bezoek brengt aan dit museum, kunt u de lange wachtrijen voor de ingang overslaan en direct naar binnen gaan. Bewonder de 19e-eeuwse kunst van impressionistische schilders in het enorme, oude gebouw, een voormalig treinstation in Beaux-Artsstijl.

Avondwandeltour (1,5 uur):
Geniet op dezelfde dag van uw ochtendwandeling door Montmartre van een tweede wandeltour in de avond. Ontmoet uw lokale gids (mogelijk een andere gids dan die u vanochtend had) bij het Louvre. Poseer voor foto's voor de kenmerkende glazen piramide van het Louvre. Terwijl u door de binnenplaats van het Louvre loopt, vertelt uw gids over enkele meesterwerken die in het reusachtige museum hangen, zoals de Mona Lisa.

Zie de Lichtstad in haar volle verlichte glorie als u over een brug over de rivier de Seine loopt. Bewonder de Eiffeltoren en de Notre-Dame die schitteren in de duisternis.

Vervolg uw wandeling en ga van de gebaande paden af. Leer de lokale verborgen stekjes en hotspots kennen waaraan de meeste toeristen voorbijgaan. Eindig uw 1,5 uur durende wandeltour in St-Germain, een levendige, jeugdige wijk met veel bars en discotheken. Uw Franse gids geeft u tips over waar u de avond het beste kunt doorbrengen en waar u tijdens de rest van uw verblijf in Parijs echt eens heen zou moeten.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kunsttour in de ochtend:
Montmartre, centrum van Parijs
Wandeltour in de avond:
Museum het Louvre, centrum van Parijs
Vertrektijd:
Wandeltocht door Montmartre met impressionistische kunst begint om 10:30 uur
Avondwandeltochten starten of om 19:00 uur (winter*) of om 21:00 uur (zomer**)

*Winter: van 17 oktober t/m 1 april
**Zomer: van 1 mei t/m 16 oktober

Duur:
Elke tocht duurt 90 minuten
Gegevens terugreis:
Eindigt 's ochtends bij Basilique du Sacré-Coeur en 's avonds in St-Germain

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Parijs Super Saver: impressionistische kunstwandeltour door Montmartre plus wandeltour in de avond

Paris Super Saver: Montmartre Impressionist Art Walking Tour plus Night Walking Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gidsen
 • Wandeltour door Montmartre
 • Ticket voor toegang zonder wachtrij tot Musée d'Orsay
 • Wandeltour in de avond
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De tourgids gaat niet mee naar het Musée d'Orsay
 • Het Musée d'Orsay is op maandag gesloten
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.