Viator

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 131,09

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Parijs betekent mode! Shop dus naar haute couture met korting en winkel zoals een modebewuste Parisienne met een krap budget dat zou doen. Tijdens deze insiderstour van mode-outlets in Parijs kunt u kleding kopen waarvan u altijd al hebt gedroomd, en tegen uitzonderlijke prijzen. Ga naar huis met een Parijse garderobe waar al uw vriendinnen jaloers op zullen zijn. Koop beroemde couturemerken zoals Chanel, Vuitton en Dior voor betaalbare prijzen!

Of zoek naar het juiste modeaccessoire voor uw doordeweekse kleding, zodat u helemaal 'Parijs' uitstraalt. Prachtige tassen, exclusieve sjaals, ontwerpersschoenen en schitterende sieraden liggen op u te wachten tijdens deze winkeltour in Parijs.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Zou u zich graag de 'haute couture'-kleding van Penelope Cruz, Monica Belluci of Kate Moss kunnen veroorloven? Ga dan mee met deze unieke winkeltour in Parijs die u meeneemt naar de modewereld van insiders in de meest stijlvolle stad ter wereld, waar u de luxe kleding kunt kopen waarvan u altijd al hebt gedroomd, maar voor een betaalbare prijs.

Shop in een select aantal winkels waar haute couture wordt doorverkocht tegen sterk gereduceerde prijzen. U bezoekt ook de meest prestigieuze resale shops in Parijs die in eigendom zijn van redacteurs van modetijdschriften en modefotografen. Kleding en accessoires van ontwerpers worden hier rechtstreeks vanaf de catwalk verkocht en u vindt er een collectie prototypes voor een derde van de verkoopprijs. Tijdens de tour gaat u ook naar 'sample sales', waar topmerken hun collecties van het voorgaande jaar verkopen met kortingen tot wel 70%.

U gaat naar locaties die alleen bekend zijn bij de best geïnformeerde Parijzenaars en u bezoekt de ateliers van de nieuwe generatie getalenteerde modeontwerpers die het vak hebben geleerd bij beroemde Parijse modehuizen. Deze veelbelovende jonge ontwerpers, met hun unieke stijl en talent, hebben een gouden toekomst voor zich.

Uw modetour begint en eindigt bij een centraal gelegen Parijs café.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Parijs, 6e arrondissement
Vertrektijd:
14:00
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Winkeltour in Parijs voor 'haute couture' met korting

Paris Shopping Tour: Discount Couture

Inbegrepen:
 • Tips voor winkelen in Parijs
 • Plaatselijke gids
 • Exclusieve kaart van de best bewaarde winkelgeheimen in Parijs
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.