Viator

 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 48,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar het natuurlijke pretpark van Florida op een 30 minuten durende moerasboottour door de Everglades in Florida. Kom dichtbij alligators, vogels en weelderige begroeiing terwijl u geniet van het landschap. U bekijkt ook een demonstratie van de omgang met aligators! Inclusief vervoer vanaf geselecteerde locaties in Orlando is dit een geweldige manier om de prachtige wildernis van Florida te verkennen. Upgrade naar de tour van 1 uur voor meer tijd op het meer op zoek naar wilde dieren!

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Familievriendelijk
U wordt opgehaald bij geselecteerde locaties in Orlando voordat u de 1 uur durende busrit naar de Florida Everglades maakt. Als u eenmaal in het park van 5 hectare bent, stapt u aan boord van de moerasboot voor een eco-tour, waarin u diep de beschermde moerassen en rivieren die zich over 1700 hectare uitstrekken invaart die deel uitmaken van de Central Florida Everglades.

Bekijk in alle rust de alligators, vogels, arenden, bomen en planten die deel uitmaken van deze prachtige wetlands waar uw door de Amerikaanse kustwacht gecertificeerde kapitein u doorheen vaart. Verken een rustig en ongerept deel van Florida, waarin u geen enkele stedelijke ontwikkeling aantreft.

Na een spannende tocht met een moerasboot bekijkt u een live alligator-demonstratie! Tijdens deze 20 minuten durende praktische ervaring leert u alles over de Amerikaanse alligator, zoals de gewoonten en de soorten gevaren die zijn verbonden met alligators. Bovendien zult u ook een alligator kunnen vasthouden of aanraken!
Neem vervolgens de tijd om het prachtige park met wilde dieren zelf te bekijken en bezoek de tentoonstellingen van wilde dieren. Bekijk een zebra, een hert met een witte staart, Watusi-vee, alligators, schildpadden en nog veel meer voordat u een bezoek brengt aan de volière met tropische vogels. Wandel over de Hawk Swamp-promenade, die u door een ongerept ecosysteem van moeras met cipressen in Florida leidt en sla vooral de aanlegplaats van 124 meter niet over voor een geweldig uitzicht op het park.
Dit is een geweldige tour - overdag of 's avonds - voor groepen van alle grootten. Als u op zoek bent naar een VIP-ervaring upgrade dan naar de 1 uur durende moerasboottour voor een meer persoonlijke ervaring met uw groep van maximaal vier personen!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Geselecteerde locaties in Orlando
Vertrektijd:
8:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

30 minuten durende moerasboot-optie
Code: 30MIN

30 minuten durende rit met een moerasboot met vervoer

Van
USD 48,99
Prijsgegevens
1 uur durende moerasboot-optie
Code: 1HOUR

1 uur durende rit met een moerasboot met vervoer

Van
USD 68,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Florida Everglades-moerasboottour en Alligator Encounter vanuit Orlando

Florida Everglades Airboat Tour with Transport

Inbegrepen:
 • Moerasboottour van 30 minuten of 1 uur (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Demonstratie van de omgang met alligators
 • Ophalen en afzetten bij geselecteerde locaties in Orlando
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Evelien D , april 2014

This was rather a short trip, but nevertheless very beautiful! We had a 1 hour airboat trip and we did see a big alligator! The rest and silence of the Everglades is stunning!