Viator
Van USD 234,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk het beste wat Oahu te bieden heeft op deze spectaculaire 45 minuten Oahu-helikoptervlucht. Uw ervaren piloot selecteert de optimale route op basis van de weersomstandigheden, zodat u alle attracties tijdens uw tour gaat zien die u gezien moet hebben. Met Honolulu-helikoptertours vliegt u over Keehi Lagoon, de historische Honolulu Harbor, Aloha Tower, het Ala Moana Beach Park, Magic Island en het wereldberoemde Waikiki Beach!

Talen tour

Gids Engels
Aan de oostkant van het eiland ligt Hanauma Bay, wat bestaat uit de restanten van een vulkaankrater en dat tegenwoordig een zeereservaat en populaire snorkellocatie is. Met helikoptertours vanaf Oahu kunt u Halona Blowhole, Sandy Beach, Makapuu Point en zijn vuurtoren vanuit de lucht zien en daarna doorgaan naar het kleurrijke Sea Life Park.

De poederige, witte zandstranden van Waimanalo Beach bieden een prachtig decor als u naar de schitterende koraalformaties van Kaeohe Bay gaat. Bekijk de Chinaman's Hat voordat u naar de 'Jurassic Park'-vallei gaat waar een aantal grote films zijn opgenomen.

Het hoogtepunt van uw Oahu-helikoptertour is een vlucht over Sacred Falls, een waterval die 300 meter hoog is. Op de centrale vlakte van het eiland vindt u bij de Dole Pineapple Plantation 's werelds grootste agrarische doolhof.

Uw 45 minuten durende Oahu-helikoptertour wordt afgesloten met een panoramisch uitzicht op Pearl Harbor en het Arizona Memorial.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf hotels in Waikiki
Vertrektijd:
Elk hele uur van 8:00 tot 17:00 uur

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
45 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vrije zitplaats 8:00 uur
Code: OPEN8

Tour vertrekt om 8:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek

Engels
Van
USD 234,99
Prijsgegevens
Voorkeurszitplaats 8:00 uur
Code: PREF8

Tour vertrekt om 8:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek, en voorkeurszitplaatsen kunnen alleen voor twee passagiers worden geboekt

Engels
Van
USD 267,99
Prijsgegevens
Vrije zitplaats 11:00 uur
Code: OPEN10

Tour vertrekt om 11:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek

Engels
Van
USD 234,99
Prijsgegevens
Voorkeurszitplaats 11:00 uur
Code: PREF11

Tour vertrekt om 11:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek, en voorkeurszitplaatsen kunnen alleen voor twee passagiers worden geboekt

Engels
Van
USD 267,99
Prijsgegevens
Vrije zitplaats 12:00 uur
Code: OPEN12

Tour vertrekt om 12:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek

Engels
Van
USD 234,99
Prijsgegevens
Voorkeurszitplaats 12:00 uur
Code: PREF12

Tour vertrekt om 12:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek, en voorkeurszitplaatsen kunnen alleen voor twee passagiers worden geboekt

Engels
Van
USD 267,99
Prijsgegevens
Vrije zitplaats 14:00 uur
Code: OPEN2

Tour vertrekt om 14:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek

Engels
Van
USD 234,99
Prijsgegevens
Voorkeurszitplaats 14:00 uur
Code: PREF2

Tour vertrekt om 14:00 uur. Ophalen bij het hotel en inchecken begint 30 tot 60 minuten vóór vertrek, en voorkeurszitplaatsen kunnen alleen voor twee passagiers worden geboekt

Engels
Van
USD 267,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

45 minuten durende Oahu-helikoptervlucht: onontdekt Oahu

45-minute Oahu Helicopter Tour: Hidden Oahu

Inbegrepen:
  • Helikopterrondvlucht
  • Tourbegeleiding door piloten die zeer ervaren zijn en veel kennis van het eiland hebben
  • Live commentaar aan boord
  • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
  • Lokale belastingen
  • Gratis DVD
  Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
  • Passagiers met vrije zitplaatsen die meer dan 113 kg wegen, moeten een extra vergoeding betalen voor een comfort-zitplaats van anderhalf keer de tourprijs. Hiermee wordt de stoel naast de passagier gekocht. Passagiers die meer dan 136 kg wegen, moeten een extra zitplaats bijbetalen. Deze extra kosten worden op de dag van de trip in rekening gebracht.
  • Het gewicht van een passagier in de eerste klasse mag niet meer zijn dan 81 kg. Het gecombineerde gewicht van twee passagiers in de eerste klasse mag niet meer dan 156 kg zijn.
  • Voor voldoende speling in uw schema hoeft u tijdens het boeken geen specifieke vertrektijd te kiezen. U kunt uw gewenste vertrektijd aangeven bij het herbevestigen. De vertrektijden zijn op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • U MOET met een touroperator bellen om uw vlucht te herbevestigen.
  • Let op: u kunt alleen in aanmerking komen voor de eerste klasse-optie als u een groep van twee of meer personen hebt. Als er meer dan twee volwassen in uw groep zijn, moet u een aparte reservering boeken voor de overige leden van uw groep.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

  Beoordeling door: Adriana V , maart 2015

  Een absolute aanrader!