Viator

 • Locatie: Niagara Falls, Canada
 • Duur: 40 minuten (circa)
Van USD 36,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Beleef de Niagarawatervallen 's avonds tijdens deze boottocht van 40 minuten over de Niagara Gorge. Geniet van het schitterende uitzicht op de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls in het donker met kleurrijke verlichting. En op bepaalde avonden kunt u genieten van prachtig vuurwerk dat de hemel verlicht en weerspiegelt in het water. Snacks en drinken kunt u aan boord kopen.
Uw boottocht naar de Niagarawatervallen begint wanneer u aan boord stapt van de geavanceerde catamaran, de Niagara Wonder of de Niagara Thunder. De catamaran beschikt over uitzichtplatforms, een boven- en onderdek en een glazen overdekte ruimte zodat u een uitstekend uitzicht heeft op de watervallen.

U vaart door de Niagara Gorge en passeert de twee watervallen aan Amerikaanse zijde, de American Falls en Bridal Veil Falls. Neem een drankje of hapje bij de bar (op eigen kosten) en bewonder de verlichte skyline wanneer u de Horseshoe Falls nadert, de grootste van de drie watervallen.

Wanneer de boot dichter bij de watervallen komt, ervaart u het oorverdovende lawaai en de kracht van het vallende water. Laat u verrassen door de veelkleurige verlichting van alle watervallen en afhankelijk van de avond kunt u genieten van een spetterende vuurwerkshow terwijl u naar muziek luistert op de boot (er zijn vuurwerkshows op woensdag, vrijdag, zondag en op Canadese feestdagen tot en met 29 oktober. Vuurwerkshows worden gehouden als de weersomstandigheden het toelaten.; zie de Aanvullende informatie voor meer details).

Uw tour eindigt wanneer u weer bij de haven aanmeert aan de Canadese zijde van de watervallen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De boot vertrekt vanaf een locatie aan de Niagara Parkway; het adres vindt u op uw voucher
Vertrektijd:
Cruise vertrekt om 21:30 uur. Gasten kunnen inchecken voor de avondcruise van 20:00 tot 21:00 uur. Wees op tijd aanwezig en geniet van onze Fallsview-patio, heerlijke Niagara-wijnen, lokale ambachtelijke bieren, live muzikaal entertainment en barbecue in het seizoen."
Duur:
40 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Avondcruise bij verlichte Niagarawatervallen

Niagara Falls Illumination Night Cruise

Inbegrepen:
 • Boottocht van 40 minuten
 • Gebruik van poncho
 • Drankje (alleen voor volwassenen)
 • Ticket voor een niet-alcoholisch drankje (alleen voor kinderen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Snacks en drinken (tegen betaling)
 • Audiotour (USD 10)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 21 jaar
 • Deelname voor kinderen jonger dan 4 jaar is gratis, exclusief audiogids
 • Aan boord zijn toiletten aanwezig
 • Let op: als u op het dek staat wordt u nat, maar alle passagiers ontvangen een poncho; wilt u niet nat worden, dan kunt u binnen van het uitzicht genieten.
 • Vuurwerk is er op vrijdagen, zondagen en Canadese en Amerikaanse feestdagen t/m 30 november evenals elke woensdag van 18 juni t/m 20 augustus en elke dag van 25 t/m 29 augustus; vuurwerkshows worden gegeven als de weersomstandigheden goed zijn en kunnen worden geannuleerd vanwege slechte weersomstandigheden zoals harde wind of regen
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.