Viator
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Uw ticket voor directe toegang tot het Museum of Modern Art bevat een gratis audiogids, speciale tentoonstellingen, films, en galeriebesprekingen. De vermaarde collectie moderne en hedendaagse kunst in het MoMa omvat De fonkelende sterrenhemel van Vincent van Gogh en Gold Marilyn Monroe van Andy Warhol, naast werken van Jackson Pollock, Jasper Johns, Cindy Sherman, Elizabeth Murray, en vele andere grote kunstenaars van onze tijd. Bonus: toegang tot MoMA PS1, het centrum voor hedendaagse kunst in Long Island City, is ook inbegrepen gedurende maximaal 14 dagen na uw bezoek aan MoMA.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Directe bevestiging
 • Vermijd de wachtrijen
Het Museum of Modern Art is een plek waar creativiteit en inspiratie worden gevoed. Het MoMA biedt uitzonderlijke tentoonstellingen en de mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst ter wereld. Het is gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele.

Meesterwerken zoals De fonkelende sterrenhemel van Van Gogh en Les Demoiselles d'Avignon van Pablo Picasso zijn te zien naast Campbell's Soup Cans en Gold Marilyn Monroe van Andy Warhol. Henri Matisse, Claude Monet, Frida Kahlo, Salvador Dalí, Roy Lichtenstein, Jasper Johns en nog veel meer kunstenaars vindt u in dit museum in het centrum van Manhattan.

De rijke en gevarieerde collectie van het Museum of Modern Art vormt een van de meest uitgebreide en panoramische inzichten in de moderne kunst. De collectie van het Museum of Modern Arts begon met een schenking van acht prenten en één tekening en is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 150.000 schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen, prenten, foto's, architectonische modellen en tekeningen en designobjecten. MoMA bezit ook ongeveer 22.000 films en 4 miljoen foto's en het museum vertoont dagelijks films.

Bonustoegang tot het museum
Met een entreebewijs voor MoMA kunt u gedurende 14 dagen ook een bezoek brengen aan MoMA PS1, dat slechts twee metrohaltes verder in Long Island City ligt.

Bezoekers kunnen genieten van een van 's werelds grootste organisaties die aan hedendaagse kunst is gewijd. MoMa PS1 is een echt artistiek laboratorium en ambieert diverse en innoverende activiteiten voort te zetten om moderne kunst aan internationale doelgroepen te kunnen blijven tonen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
11 West 53rd Street
New York City
(tussen 5th Avenue en 6th Avenue)
Vertrektijd:
Dagelijks: 10:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:30 - 20:00 uur

Openingstijden op feestdagen
26 december - 3 januari
9:30 - 17:30 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Kaartjes zijn slechts één dag geldig

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Directe toegang zonder wachtrij tot het Museum of Modern Art

Vincent van Gogh: The Starry Night at MoMa, The Museum of Modern Art,
©,

Inbegrepen:
 • Entreebewijs voor het Museum of Modern Art
 • Toegang tot MoMA PS1 voor maximaal 14 dagen
 • Gratis audiogids in negen talen
 • Speciale exposities, filmvertoningen en dagelijkse galeriebesprekingen
Niet inbegrepen:
 • Transport naar/van bezienswaardigheid
 • U kunt iets te eten kopen in een van de drie restaurants
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Eten en drinken zijn niet toegestaan in het museum
 • Bagage, handbagage en grote rugzakken zijn niet toegestaan in het museum
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.