Viator

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding
USD 40,28  Bespaar  USD 4,29

Van USD 35,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

De getoonde prijs is inclusief 10% korting op de lokale toegangsprijs. U krijgt bovendien nog een gratis hop-on hop-off cruise in New York City (als u een ticket hebt geselecteerd)!

Uw reis naar 'de stad die nooit slaapt' is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Madame Tussauds New York. Meer dan 200 levensechte poppen van uw favoriete celebrity's staan u op te wachten voor deze unieke ervaring aan Times Square.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ideaal voor families
Uw reis naar New York is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in het hart van Times Square. Grijp uw kans om meer dan 200 levensechte wassen beelden van de grootste sterren en iconen uit de showbizz, sportwereld en de geschiedenis van dichtbij te bekijken. Van Marilyn en Madonna tot Lady Gaga: er is een ster voor iedere generatie.

In Madame Tussauds New York maakt u kennis met de magie van het 4D-theater, waar de spannende 3D-technologie wordt gecombineerd met de nieuwste speciale 4D-effecten! Bewonder de beroemdheden van New York in 'The Spirit of New York', of voel hoe het is om in de schijnwerpers te staan tijdens een 'Opening Night Party' waar u langs een zee van fototoestellen moet om uw grote entree te maken.

Film & TV
Licht aan! Fototoestel! Actie! Poseer naast Marilyn Monroe, werk als stuntman voor Bruce Willis of stap op een fiets om E.T. naar huis te brengen. Herbeleef de meest gedenkwaardige momenten uit de filmgeschiedenis, van klassieke films uit vroeger dagen tot de spannendste kaskrakers. Maak een 'selfie' met Sofia Vergara en laat de komiek in u vrij als Lucy's partner. Hebt u er wel eens van gedroomd om op TV te komen? Versla het nieuws live met Anderson Cooper voordat u zich comfortabel installeert op de bank bij Oprah voor een diepte-interview. Het is hoog tijd om televisiegeschiedenis te schrijven!

Culture Room
Dit is uw kans om geschiedenis te schrijven met een aantal van de grootste intellectuelen uit de geschiedenis! Studeer E=MC2 met Einstein, laat Maya Angelou u inspireren en verken uw abstracte kant met Salvador Dalí.

Music Zone
Doe mee met de populairste hedendaagse artiesten tijdens een onvergetelijk optreden in het hart van Times Square! Neem het podium over in de overrompelende Music Zone. Zin om een spetterende show geven? Zing keihard mee met Katy Perry, drop beats met Diddy and ga in de felle spotlichten uit uw dak met Lady Gaga.

Sports Zone
Bent u opgewassen tegen een paar van de grootste sportlegendes van de geschiedenis? Daag Carmelo Anthony uit op de baan, boks tegen Evander Holyfield, pitch naar Derek Jeter of blijf met Eli Manning in de kleedkamer rondhangen in de Sports Zone.

Marvel 4D Experience
Betreed het supergeheime commandocentrum om uw superkrachten vrij te maken, samen met de Hulk, Spiderman, Thor en nog vele anderen. U wordt op de proef gesteld en beleeft een spannende finale in de 'Marvel Superheroes Cinema 4D Experience'!

Ghostbusters-ervaring
Tot leven gebracht met moderne technologie, authentieke rekwisieten, kostuums, een voertuig, gadgets en exclusieve content die is ontworpen om gasten via meerdere scènes geïnspireerd op de film angst aan te jagen. Verken het hoofdkwartier van de Ghostbusters en ervaar de epische finale waarin u deelneemt aan een spokenjacht om New York te redden van een paranormale schurk.

Upgrade! Voor een ultieme sightseeingdag neemt u een hop-on hop-off sightseeingcruise!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Times Square
Vertrektijd:
Zondag - donderdag: 10:00 - 20:00 uur (laatste toegang om 20:00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 22:00 uur (laatste toegang om 22:00 uur)

Let op: Madame Tussauds New York heeft mogelijk ruimere openingstijden in het hoogseizoen of sluit mogelijk eerder voor speciale evenementen, zonder aankondiging. Het is raadzaam dat u voorafgaand aan uw reisdatum de openingstijden bevestigt.
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

All Access Pass
Code: AAP

Toegang tot Madame Tussauds New York, inclusief 'Scream'; 4-D bioscoop; 'Achter de schermen, het maken van een wassen beeld'; 'Het verhaal van Madame Marie Tussaud'

Van
USD 35,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Inbegrepen:
  • Entree
  • Hop-on hop-off cruise (als u voor deze optie hebt gekozen)
  • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot Ghostbusters: Dimension
 • Hop-on hop-off cruise (tenzij deze optie is geselecteerd)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Madame Tussauds New York is toegankelijk voor gehandicapten. Op aanvraag zijn er rolstoelen beschikbaar bij de kassa, op basis van beschikbaarheid
Reisplan:
Hop-on hop-off cruise (indien deze optie is geselecteerd) vertrek vanaf:
 • Pier 78 (38th St. en 12th Ave)
 • World Financial Center
 • DUMBO (Old Fulton St. en Furman St.)
 • Pier 11 (Wall St. en South St)
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: W.M.P V , december 2014

Is wel leuk om een keer te zien. Maar het is niet zo heel groot en er ontbreken veel beroemde mensen. Ik vind het Madamme Tussaud in Amsterdam mooier.