Viator
Van USD 49,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verwen uzelf met een aantal van New York City’s heerlijkste lekkernijen tijdens deze rondwandeling met gebak en desserts in het zuidelijke deel van Manhattan. Breng een bezoek aan diverse populaire plaatselijke bakkerijtjes en geniet van zes proeverijen – u krijgt zelfs de kans om uw eigen cupcake te ontwerpen! Geniet van een chocolade cupcake voor fijnproevers bij Crumbs Bake Shop, proef een luxe red velvet cupcake bij de beroemde Magnolia Bakery en smul van lekker ijs en koekjes. Deze wandeling is een genot voor iedere zoetekauw!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Aanbevolen
 • Familievriendelijk
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Gratis snacks inbegrepen
Na de kennismaking, 's middags bij Union Square, met uw gids die alles weet van lekker eten, begint de rondwandeling door het mooie Greenwich Village in het zuidelijke deel van Manhattan. Eerst gaat u naar Baked by Melissa, die haar stempel heeft gedrukt op de tie-dye cupcake waar de locals dol op zijn.

Na deze eerste proeverij loopt u naar Crumbs Bake Shop waar dagelijks meer dan 50 verschillende heerlijke cupcakes worden gemaakt, inclusief een chocolade cupcake voor fijnproevers. Proef er een voordat u verder wandelt naar Amorino, een in ijs gespecialiseerde dessertwinkel waar ook decadente chocolaatjes, romige milkshakes en vers gebakken wafels worden geserveerd.

Daarna kunt u bij Molly’s Cupcakes uw eigen cupcake ontwerpen! Kies een smaak en een glazuur voor uw cake en versier het met een lekkere topping. Uw persoonlijke cupcake wordt gemaakt waar u bij bent.

Vervolgens bezoekt u Milk & Cookies, een van de leukste bakkerijtjes van West Village. Proef gerust een van hun cupcakes of een van hun bijzondere lekkere cookies.

Een cupcakewandeling is niet compleet zonder een bezoek aan een van New Yorks beroemdste bakkerijen: Magnolia Bakery. Geniet van hun red velvet cupcake, voor een verrukkelijke afronding van uw wandeling!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Union Square, New York City
Vertrektijd:
12:00 uur of 15:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Magnolia Bakery

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 12.00 uur
Code: 12PM

Vertrekt om 12:00 uur

Engels
Van
USD 49,99
Prijsgegevens
Vertrek om 15.00 uur
Code: 3PM

Vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 49,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Rondwandeling met gebak en desserts in New York City: cupcakes, koekjes en ijs

Cupcake Walking Tour

Inbegrepen:
 • Wandeling
 • Zes proeverijen van gebak en desserts
 • Ervaren gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag comfortabele wandelschoenen
 • Draag kleding in laagjes
 • Minimaal twee reizigers per boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Marjo , februari 2014

Erg leuke wandeling. Een overdaad aan zoet door alle proeverijtjes maar gelukkig werd er door gids Malory gezorgd voor Verpalkking zodat je het ook mee kon nemen.

Beoordeling door: Marco i , november 2013

Leuke wandeling naar een aantal zaken die je zelf niet zo makkelijk vind. Enthousiaste gids!