Viator

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: De tour duurt 1,5 uur; reken 1-2 uur erbij voor het One World Observatory als u daar ook naartoe wilt
Van USD 35,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem deel aan 1,5 uur durende wandeltocht naar Ground Zero en het National September 11 Memorial voor een indringende beleving van de terroristische aanslagen op 11 september op het World Trade Center. Een lokale gids vertelt uit de eerste hand over de gebeurtenissen van die dag en de nasleep ervan terwijl u de plekken van 9/11 bekijkt, zoals St. Paul's Chapel, de Fireman’s Memorial en de weerspiegelende waterbakken, die een eerbetoon zijn aan de duizenden mensen die bij die aanslagen omkwamen. U kunt uw tocht nog uitbreiden met een bezoek aan het One World Observatory, waarvoor u van tevoren een ticket moet reserveren.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Aanbevolen
U ontmoet uw gids bij St. Paul's Chapel in Lower Manhattan voor de wandeltocht naar de plek van 9/11. In de nasleep van de aanslagen op het World Trade Center op 11 september diende de oudste kerk van New York als een plaats voor de reddingswerkers om even bij te komen en een plek van gebed en steun voor degenen die wachtten op nieuws over hun geliefden.

Bekijk de persoonlijke memorabilia en foto's die nog steeds in de kerk hangen, en volg daarna uw gids naar het National September 11 Memorial. Bekijk bezienswaardigheden als Brookfield Place (oftewel het World Financial Center) en luister naar de verhalen van uw gids uit de eerste hand over de afschuwelijke gebeurtenissen die toen plaatsvonden.

Bezoek het gedenkteken voor de brandweerlieden en bekijk de plek waar het World Trade Center eens stond. Bij de twee laaggelegen, weerspiegelende waterbakken van het 9/11 Memorial op de plaats van de voormalige Twin Towers vindt u de namen van de bijna 3000 slachtoffers van de terroristische aanslagen op een koperen reling langs het monument.

Het begeleide deel van de tour eindigt bij het monument. Als u hebt gekozen voor de upgrade, dient u op eigen gelegenheid naar het One World Observatorium te gaan dat zijn deuren opende in 2015 op het One World Trade Center.

Toegang tot het One World Observatory:
Als u van tevoren een ticket reserveert, hoeft u niet in de rij te gaan staan wachten en kunt u direct door naar het One World Observatory. Stap in de Sky Pod-lift die u binnen 60 seconden naar de 102e verdieping brengt en bekijk vervolgens een video in 3D van de ongelooflijke ontwikkeling van New York City. Op de honderdste verdieping hebt u een panoramisch uitzicht op een hoogte van 365 meter). Stap op de Sky Portal, een schijf van vier meter in de vloer, waardoor in live HD de straten van de stad onder u ziet. Luister vervolgens naar de City Pulse, een interactieve 'conciërge', die via de modernste technologie vertelt over de stad, de bezienswaardigheden en wijken.

Op de 101ste etage vindt u een bar en een café en kunt u lekker eten. U kunt zolang u wilt, in het observatorium blijven om te genieten van het 360-graden uitzicht op de Big Apple.


Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Saint Paul's Chapel
Let op: het ontmoetingspunt voor deze tour is NIET bij het 9/11 Memorial
Vertrektijd:
10:30 en 14:00 uur, afhankelijk van de geselecteerde optie
Duur:
De tour duurt 1,5 uur; reken 1-2 uur erbij voor het One World Observatory als u daar ook naartoe wilt
Gegevens terugreis:
De tocht eindigt bij het 9/11 Memorial, vanwaar u op eigen gelegenheid naar het One World Observatory gaat als u bij het boeken van de dagtrip hiervoor hebt gekozen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

10:30 uur tour met One World
Code: AM1030OWO

Wandeltocht vertrekt om 10:30 uur. INCLUSIEF toegang tot het One World Observatorium.

Engels
Van
USD 69,00
Prijsgegevens
Tour om 10:30 uur
Code: AM1030MEM

Wandeltocht vertrekt om 10:30 uur. ZONDER toegang tot het One World Observatorium

Engels
Van
USD 35,00
Prijsgegevens
14:00 uur tour met One World
Code: PM200OWO

Wandeltocht vertrekt om 14:00 uur. INCLUSIEF toegang tot het One World Observatorium.

Engels
Van
USD 69,00
Prijsgegevens
Tour om 14:00
Code: PM200MEM

Wandeltocht vertrekt om 14:00 uur. ZONDER toegang tot het One World Observatorium

Engels
Van
USD 35,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltocht langs het September 11 Memorial en Ground Zero met eventueel bezichtiging van het One World Observatory

Ground Zero

Inbegrepen:
 • Gids met persoonlijke band met 9/11
 • Toegang tot het One World Observatory (indien deze optie bij boeking is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
 • Draag passende kleding en meerdere lagen bij koud weer
 • Toegang tot de One World Observatory is NIET inbegrepen, tenzij de desbetreffende optie tijdens de boeking is geselecteerd
 • Kinderen van 5 jaar of jonger gratis toegang bij een betaald kaartje voor een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.