Viator

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 104,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de kunst en architectonische hoogstandjes van Napels tijdens deze 4 uur durende wandeltocht met een kleine groep. Maak met een ervaren kunsthistoricus een interessante wandeling door de stad. Bezoek historische kerken en kathedralen waaronder de ongebruikelijke barokke kerk van Gesú Nuovo, het 13e-eeuwse San Lorenzo Maggiore en de schitterend gedecoreerde kathedraal van Napels. Stop bij de Pio Monte della Misericordia om 'De zeven werken van barmhartigheid’ te zien, een schilderij van renaissancemeester Caravaggio. Geniet van de persoonlijke aandacht op deze tour met kleine groep die beperkt is tot maximaal zes personen. Entreeprijzen niet inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels
Ontmoet uw gids en de andere deelnemers van de tour bij het Piazza del Gesú en ga op ontdekking van de architectonische rijkdom van Napels. De zuidelijke Italiaanse stad bevat een overvloed aan kunstschatten, waarvan vele dateren uit de 18e eeuw, toen de Spaanse Bourbon-familie regeerde en de stad economisch floreerde.
Bij het ontmoetingspunt maakt u een korte wandeling naar de kerk van Gesú Nuovo. Dit eclectische barokke gebouw is bedekt met piramidevormige stenen projecties en heeft een rijk versierd interieur.
Ga vervolgens naar het historische centrum van Napels en wandel met uw gids naar verschillende kapellen, kerken en koninklijke paleizen, waaronder de Cappella Sansevero (op eigen kosten), en de kerken van San Domenico Maggiore en Santa Chiara. Luister aandachtig wanneer uw goed geïnformeerde gids u op details wijst die u anders misschien zou missen en historische context geeft aan de vele bezienswaardigheden die u bekijkt. Dit is een tour met een kleine groep, dus geniet van een intieme ervaring en de persoonlijke aandacht van uw gids.
Bezichtig de 13e-eeuwse gotische kerk van San Lorenzo Maggiore. Als de tijd het toelaat, daalt u af naar beneden om de overblijfselen te zien van een Romeinse marktplaats (op eigen kosten). Als u terug bent op de begane grond gaat u naar de kerk van Pio Monte della Misericordia, de thuisbasis van het levensgrote schilderij van Caravaggio De zeven werken van barmhartigheid.
Tot slot bekijkt u de indrukwekkende kathedraal van Napels (Duomo di San Gennaro), een meesterwerk van Napolitaanse barokke architectuur. Ga de kathedraal naar binnen en bestudeer het decoratieve interieur, met een fascinerende 5e-eeuwse doopkapel (eigen kosten) .
Uw tour eindigt bij het vertrekpunt op Piazza del Gesú.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
In de buurt van Basilica di Santa Chiara, het centrum van Napels
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Caravaggio en de barokke wandeltocht

Caravaggio and the Baroque Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele kunsthistoricus als gids
Niet inbegrepen:
 • Toegangsprijs (ongeveer 16 euro)
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
Reisplan:
Let op: entreekosten zijn niet inbegrepen bij uw ticket.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.