Viator
Van USD 75,34

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de voor Milaan zo kenmerkende bezienswaardigheden met toegang zonder wachtrij tot ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci tijdens deze drie uur durende kleinschalige tour. Samen met een deskundige lokale gids verkent u al wandelend het stadscentrum en ziet u bekende Milanese bezienswaardigheden als de kathedraal van Milaan, de Scala, Castello Sforzesco en andere prachtige plekken. Bovendien vermijdt u de lange wachtrijen bij het bezichtigen van Da Vinci's meesterlijke muurschildering, die het laatste avondmaal van Jezus met zijn discipelen voorstelt. Aan deze kleinschalige tour kunnen maximaal 25 personen deelnemen om een persoonlijke ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels
Leer de stijlvolle stad Milaan te voet kennen en begin met een bezoek aan de beroemde Duomo in het centrum van de stad. Deze indrukwekkende en prachtige kathedraal is vaak beschreven als een van de mooiste kerken ter wereld!


Uw volgende bestemming is de indrukwekkende Galleria Vittorio Emanuele II, een 19e-eeuwse winkelgalerij met glazen gewelven. Deze galerij is gevuld met modieuze winkels en cafés en u kunt de spectaculaire etalages bekijken als u door de galerij naar de Piazza della Scala loopt. Dit befaamde plein is vernoemd naar de wereldberoemde Scala, sinds 1778 het operagebouw van Milaan en tot op heden in gebruik. Sommige van de grootste musici en zangers die de wereld ooit heeft gekend, hebben hier opgetreden!

Daarna wandelt u door het Brera-district, met zijn vele historische gebouwen, restaurants en modieuze bars. In deze buurt wonen van oudsher veel kunstenaars en intellectuelen. Via schilderachtige, kronkelige straatjes loopt u in noordelijke richting naar het Castello Sforzesco, waar u een korte pauze neemt om dit imposante middeleeuwse kasteel en fort te bewonderen.

De laatste bestemming en het hoogtepunt van deze wandeling is Het Laatste Avondmaal van Leonardo Da Vinci, verborgen in een Dominicaanse refter naast de kerk van Santa Maria delle Grazie. Deze gigantische en complexe 15e-eeuwse muurschildering verbeeldt het emotionele moment waarop Jezus aankondigt dat een van zijn 12 apostelen hem zal verraden. De schildering is door de eeuwen heen ernstig beschadigd en is recentelijk gerenoveerd. De nauwkeurige renovatie heeft 21 jaar geduurd en onthult de originele kleuren en details van dit meesterwerk.

Vanwege de kwetsbaarheid en het belang van de muurschildering is de toegang beperkt tot personen met vooraf geboekte toegangskaarten. Er wordt slechts één groep per keer gedurende 15 minuten toegelaten in de ruimte waar speciale klimaatomstandigheden heersen. Deze tour zonder wachtrij omvat vooraf geboekte toegang, zodat u de wachtrijen vermijdt en kunt genieten van een intieme bezichtiging van deze sublieme en zeer bijzondere muurschildering.

Let op:
* Het bovenstaande schema geldt alleen voor de vertrektijden van 10:30 en 14:30 uur. Als u een andere vertrektijd kiest, begint de tour bij Het Laatste Avondmaal en eindigt deze met de wandeling rondom het Piazza del Duomo.

* Het is niet mogelijk om de kathedraal van binnen te bezichtigen op zondagen of religieuze feestdagen. Op deze dagen wordt een uitgebreide rondleiding gegeven buiten de Duomo.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Piazza del Duomo of de ingang aan de voorzijde van de kerk van Santa Maria delle Grazie, beide in het centrum van Milaan
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de kerk van Santa Maria delle Grazie of op het Piazza del Duomo

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.30 uur
Code: EN1030

Sla de wachtrij over: wandeltocht met kleine groep door Milaan en kaartjes voor Het laatste avondmaal van Da Vinci; vertrek om 10:30 vanaf Piazza del Duomo

Engels
Van
USD 75,34
Prijsgegevens
Vertrek 13.30 uur
Code: EN1330

Zonder wachtrij: wandeltocht met een kleine groep door Milaan met tickets voor 'Het Laatste Avondmaal' van Da Vinci. Vertrek om 13:30 uur vanaf Piazza del Duomo

Engels
Van
USD 75,34
Prijsgegevens
Vertrek 13.45 uur
Code: EN1345

Zonder wachtrij: wandeltocht met een kleine groep door Milaan met tickets voor 'Het Laatste Avondmaal' van Da Vinci. Vertrek om 13:45 uur vanaf Piazza del Duomo

Engels
Van
USD 75,34
Prijsgegevens
Vertrek om 14.30 uur
Code: EN1430

Zonder wachtrij: wandeltocht met een kleine groep door Milaan met tickets voor 'Het Laatste Avondmaal' van Da Vinci. Vertrek om 14:30 uur vanaf Piazza del Duomo

Engels
Van
USD 75,34
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: wandeltocht in een kleine groep door Milaan met kaartjes voor 'Het laatste avondmaal' van Da Vinci

Skip the Line: Small-Group Milan Walking Tour with da Vinci's 'The Last Supper' Tickets

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoon
 • Bezoek interieur kathedraal van Milaan
 • Toegangskaart voor Leonardo da Vinci's Het laatste avondmaal
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Het is niet mogelijk de kathedraal van binnen te bezichtigen op zondagen of religieuze feestdagen. Op deze dagen wordt een uitgebreide rondleiding gegeven buiten de Duomo.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Aart P , maart 2013

We hadden een aardige gids die ons veel vertelde over alles waar we langs wandelden. Op haar advies zijn we nog naar de wijk Navigli geweest. Heel erg leuk daar waren we anders niet gekomen. Kortom leuke manier om iets van de stad te zien en een perfecte start van onze stedentrip.

Beoordeling door: S. K , juli 2014

Goed