Viator

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 81,38

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk Milaan bij nacht op deze 2,5 uur durende tour per Segway. Reis van het historische centrum naar de nieuwste wijk van de stad, met innovatieve architectuur en futuristische wolkenkrabbers. Bekijk de opvallende Unicredit Tower, het hoogste gebouw van Italië, en het Bosco Verticale (verticale bos) en het enorme treinstation van Milaan. Luister tijdens het rijden op de Segway tussen de bezienswaardigheden naar een audiogids en ontdek hoe en waarom deze stad steeds aan het veranderen is. Op deze tour per Segway worden maximaal 8 personen toegelaten zodat een meer persoonlijke ervaring is gegarandeerd.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Ontmoet uw gids in het centrum van Milaan en begin met een 30 minuten uitleg om vertrouwd te raken met uw Segway. Als u zich vertrouwd met de Segway voelt, zet u uw helm op en rijdt u achter uw gids aan. Rijd door de chique straten van Milaan, die er 's avonds nog magischer uitzien als de gebouwen verlicht zijn en de lichtjes door de ramen flikkeren.

Rol door het historische centrum van Milaan in de richting van de meest eigentijdse delen van de stad. U komt langs Porta Garibaldi, een opvallende neoklassieke poort en door de Corso Como, een trendy autovrije straat met leuke cafés, bars en boetieks. Luister tijdens het rijden naar het audiocommentaar via uw hoofdtelefoon, en kom alles te weten over de ontwikkeling van Milaan.

Vervolgens scheurt u verder naar Porta Nuova, een hippe zakenwijk die de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling heeft ondergaan. Hier staan nu de meest opvallende wolkenkrabbers en avant-garde constructies van de stad. Kijk hemelwaarts om de omvang van de indrukwekkende Unicredit Tower te bekijken, het hoogste gebouw van Italië. Deze asymmetrische toren heeft een torenspits op de top. Kijk naar boven om te zien hoe deze wordt verlicht met kleurrijke LED-verlichting.

Bewonder de spectaculaire glazen gevel van de nabijgelegen Diamond Tower - deze 30 verdiepingen tellende diamantvormige wolkenkrabber is een andere recente aanvulling op de skyline van Milaan, die in 2012 werd afgebouwd. Rijd vervolgens door de tuinen van Giardini di Porto Nuova, een modern openbaar park, en het Bosco Verticale, ofwel het verticale bos, een baanbrekend residentieel project met meer dan 1000 bomen en struiken die op twee torens groeien.

Rijd verder naar Palazzo Lombardia, waar de regering van Lombardije zetelt, en naar het centraal station van Milaan, een enorm treinstation, met een bombastische reeks beelden en reliëfs.

Uw tour eindigt bij het beginpunt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Via dei Chiostri in het centrum van Milaan
Vertrektijd:
16:30 uur
20:00 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 16:30 uur
Code: EN1630

Avondtour met een Segway door Milaan, vertrek om 16:30 uur. Beschikbaar tussen november en maart.

Engels
Van
USD 81,38
Prijsgegevens
Vertrek om 19:30 uur
Code: EN1930

Avondtour met een Segway door Milaan, vertrek om 19:30 uur. Beschikbaar tussen april en oktober.

Engels
Van
USD 81,38
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Met de Segway door Milaan bij nacht

Milan Segway Tour by Night

Inbegrepen:
 • Tourgids
 • Gebruik van een Segway en helm
 • Oriëntatiesessie van 30 minuten
 • Gebruik van een hoofdtelefoon (audiogids)
 • Poncho's in geval van regen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegang tot monumenten en musea
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • De segway is niet geschikt voor personen lichter dan 45 kilo of zwaarder dan 113 kilo
 • Praktisch iedereen van 14 tot 70 jaar met een minimumlengte van 1,45 m en een gewicht vanaf 40 kilo kan een Segway besturen. Let op: de staf heeft het recht uw kind te weigeren en hoeft geen restitutie te bieden voor de kosten van het kaartje.
 • Om met een Segway te kunnen rijden, moet u zonder hulp trappen op en af kunnen lopen.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Op de reisdag hebt u een geldig identiteitsbewijsnodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.