Viator
Van USD 41,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de rij over met uw vooraf geboekte ticket naar de top van de Duomo, de kathedraal en indrukwekkendste bezienswaardigheid van Milaan, en een van de grootste kerken ter wereld. Neem de lift voor het steilste deel van de kerk, gevolgd door nog maar 50 treden naar het dak. Daar geniet u van een adembenemend uitzicht op Milaan en bewondert u de beelden, torenspitsen en pijlers van de kathedraal van wel heel dichtbij. Uw gids vertelt u onderweg alles over de geschiedenis en betekenis van dit gotische meesterwerk.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Geleid door een stadsgids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Ontmoet uw gids bij de ingang van de kathedraal van Milaan, ook wel bekend als de Duomo. Als meest uitbundige voorbeeld van gotische architectuur in Italië en populair symbool van de stad, domineren de torenspitsen, pijlers en beelden van de kathedraal van Milaan het Piazza del Duomo.

Beperk de wachttijd met uw vooraf geboekte ticket en geniet van een 1 uur durende rondleiding met gids door dit gotische meesterwerk. Zet uw hoofdtelefoon op voor eenvoudige en comfortabele toegang tot live commentaar van uw gids over de geschiedenis van de oude stad Milaan en de schitterende kathedraal, zetel van de aartsbisschop van Milaan. Het duurde bijna zes eeuwen voordat de bouw van de kathedraal was afgerond. De Duomo is de op vier na grootste kathedraal ter wereld en de grootste in Italië.

Na een onderhoudende inleiding overbrugt u met de lift het steilste deel van de kathedraal naar het eerste terras, wat u een klim van 200 treden bespaart. Beklim de laatste 50 treden naar het hoogste terras en wandel over het dak om van de adembenemende skyline te genieten. Afhankelijk van het seizoen bekijkt u de zonsondergang of de lichtjes die aangaan in de stad onder u. Op een heldere avond kunt u zelfs de Italiaanse Alpen zien.

Bewonder de marmeren beelden, torenspitsen en zwevende pijlers van de kerk en kom meer te weten over de geheimen achter de vele standbeelden. Nadat u hebt genoten van het uitzicht loop u de trappen weer af en neemt u de lift naar de begane grond. Uw tour eindigt net buiten de kathedraal.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Piazza Duomo, centrum van Milaan
Vertrektijd:
17:15 uur
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Avondrondleiding naar het dak van de kathedraal van Milaan

Evening Rooftop Tour of Milan's Duomo

Inbegrepen:
 • Toegang zonder wachtrij
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoon (gebruikt als er meer dan 6 personen deelnemen aan de tour)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag comfortabele schoenen, bij voorkeur met een rubberen zool
 • Aanbevolen wordt om op warme dagen een zonnehoed te dragen
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • De lift biedt plaats aan maximaal 7 personen, dus het kan zijn dat u even moet wachten voordat u bij het dak bent
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.