Viator
Van USD 60,52

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zwicht voor exotische Marokkaanse levensmiddelen en geniet met al uw zintuigen van het spektakel op het levendige, centraal gelegen plein Djemaa El Fna in Marrakesh tijdens deze onvergetelijke wandeltocht. Kom meer te weten over de kleurige kruiden van Marokko, wees getuige van de kunst van het afdingen op een lokale vleesmarkt en proef lokale delicatessen waaronder koeienhoef, schaapskop en ghoulal, een slakkensoep. Uw gastronomische avontuur eindigt met een traditioneel Marokkaans diner te midden van de slangenbezweerders, henna-artiesten en waarzeggers van het oogverblindende plein Djemaa El Fna.

Deze kleinschalige tour is beperkt tot 12 personen, zodat uw gids persoonlijke aandacht aan u kan schenken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Diner inbegrepen
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids
U begint uw odyssee van de Marokkaanse gastronomie om 18:00 uur op het plein Djemaa El Fna, wanneer talloze koopmannen op dit krankzinnige plein van Marrakesh hun lekkernijen gaan verkopen. Geniet van de betoverende sfeer van deze stad die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat voordat u uw gids volgt naar de kleine zijstraatjes achter dit plein om levensmiddelenwinkels en kraampjes te ontdekken waar de meeste toeristen geen weet van hebben.

Probeer verschillende soorten olijven, noten en andere populaire Marokkaanse snacks voordat u koers zet naar een pluimvee- en rundvleesmarkt waar u plaatselijke bewoners kunt zien afdingen op de prijs van vlees. Onderhandelen is heel erg een manier van leven hier en door het gadeslaan van deze traditie krijgt u meer inzicht in de lokale cultuur.

Daarna is het tijd voor een bezoek aan een specerijenmarkt en komt u te weten hoe Marokko tot een centrum van de specerijenhandel is uitgegroeid. Bewonder de ontelbare kleuren en geuren van de kruiden zoals saffraan, kardemom, anijs, komijn, paprika en kurkuma en leer hoe ze worden gebruikt in Marokkaanse tajines en andere gerechten.

Laat de prachtige uitstalling van kruiden achter u en verken de soeks of openluchtmarkten om de vele traditionele broden van Marokko te ontdekken, waaronder in de pan gebakken msemen en het crepès-achtige beghrir. Durf Marokkaanse delicatessen te proberen zoals koeienhoef, schaapskop of ghoulal, een slakkensoep.

Nadat u de overvloed aan intrigerende levensmiddelen in de soeks en op de markten van Marrakesh hebt verkend, is het eindelijk tijd om te eten! Schuif met uw kleine groep medefijnproevers aan bij een traditioneel Marokkaanse diner in een restaurant in het hart van Djemma El Fna wanneer de dagelijkse activiteiten op hun hoogtepunt zijn. Kijk uw ogen uit naar alle mensen hier en smul van de complexe smaken van uw maaltijd te midden van marskramers, apen en slangenbezweerders.

Hier eindigt deze 3,5 uur durende tour van Marokko voor fijnproevers alhoewel de unieke taferelen, geuren en smaken van Marrakesh u nog lang zullen bijblijven.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Djemaa El Fna in het centrum van Marrakesh
Vertrektijd:
18:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Ervaar Marrakesh: gastronomie- en markttour van Djemaa El Fna inclusief traditionele diner

Experience Marrakech: Food and Market Tour of Djemaa El Fna Including Traditional Dinner

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Proeverijen bij marktstallen en soeks
 • Authentiek lokaal diner
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen jonger dan 6 mogen niet mee met deze tour
 • Een conservatieve kledingstijl wordt aanbevolen in Marokko. Mannen en vrouwen moeten hun bovenlichaam (met name schouders, borst en middenrif) en hun knieën te allen tijde bedekt houden als teken van respect voor de plaatselijke cultuur. Het dragen van een korte broek wordt niet aanbevolen. Na het vallen van de avond wordt het koud, dus draag kleding die geschikt is voor deze tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.