Viator
Van USD 119,18

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek drie wijngaarden en proef meer dan tien wijnen in de wijnstreek van Madrid (Vinos de Madrid). Ontsnap de drukte van Madrid en ontdek de groene wijngaarden van Vinos de Madrid tijdens een Spaanse-wijntour van een hele dag. Samen met een ervaren gids verkent u deze prachtige wijnregio en komt u meer te weten over de complexe productieprocessen in sfeervolle wijnkelders, ook wel bekend als bodegas. Proef kenmerkende wijnen van de regio en leer meer over het fascinerende culinaire erfgoed van de hoofdstad van Spanje tijdens deze informatieve wijntour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Familievriendelijk
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Vanuit het centrum van Madrid rijdt u naar het omliggende platteland met zijn karakteristieke slaperige dorpjes en weidelandschap. Tijdens uw rit in de minibus met airconditioning vertelt uw gids over de wijnen die in de omgeving van Madrid worden gemaakt.

Op ongeveer 30 kilometer van het centrum van de hoofdstad bevindt u zich in het hart van de belangrijkste wijnstreek van Madrid. Wijn uit dit gebied, Vinos de Madrid, draagt het Spaanse keurmerk Denominación de origen (DO). Alle wijnen worden hier geproduceerd volgens strikte richtlijnen zodat ze het DO-keurmerk mogen dragen, een indicatie van de hoge kwaliteit van de wijn uit deze regio.

In dit gebied, dat zich uitstrekt van het Castiliaans Scheidingsgebergte tot de rivier de Taag, bevinden zich zowel traditionele als eigentijdse wijnmakerijen. Bezoek drie van de beste wijnmakerijen van de regio en proef heerlijke rode en witte wijnen. Ongeveer halverwege de tour biedt uw gids u diverse opties om te lunchen (op eigen kosten).

Bezoek drie van de eigentijdse en honderdjarige wijnmakerijen uit de regio en proef de wijn met de wijnmakers te midden van middeleeuwse steden, oude wijngaarden en prachtige schilderachtige uitzichten.

Let op: dit reisplan is slechts een voorbeeld en kan gewijzigd worden.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Madrid, bij metrostation Atocha
Vertrektijd:
09:30 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Omstreeks 17:30 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Tour met proeverij van Spaanse wijnen vanuit Madrid

Madrid Wineries

Inbegrepen:
 • Vervoer per minibus met airconditioning naar 3 wijngoederen voor bezoek met gids aan de eigenaars en wijnmakers.
 • Wijnproeverij: royaal proeven van meer dan 10 witte en rode wijnen (van lokale druiven, waaronder de Tempranillo en Malvar)
 • Bij de wijngoederen zijn hapjes van kaas, iberico-producten of olijfolie inbegrepen
 • Tour met kleine groep (gemiddeld 8 personen)
 • Vervoer in een minibus of bus met airconditioning.
 • Een deskundige tweetalige lokale wijngids gedurende de hele tour
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 14 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd voor wijnproeven is 18 jaar
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Verzorgd door een tweetalige gids in het Engels en het Spaans
 • De tour gaat alleen door als er minimaal 2 deelnemers zijn. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.