Viator
Van USD 77,57

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Haal alles uit uw bezoek aan Londen tijdens deze tour van een hele dag, die het beste van de Engelse hoofdstad beslaat - deze Viator Exclusive boekt u nergens anders. Bezoek St Paul's Cathedral en de Tower of London, bekijk de wisseling van de wacht en bezoek het British Museum onder begeleiding. Leer meer over de geschiedenis van Londen en de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken en eindig de dag met een veel beter inzicht in de Engelse metropool. Kies voor een upgrade zodat de entreegelden inclusief zijn of geniet van de flexibiliteit om op de dag zelf te besluiten welke attracties u wilt bezoeken. Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 voor een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Directe bevestiging
U ontmoet uw gids bij metrostation Temple in Londen. Vervolgens rijdt u met een comfortabele minibus naar St Paul's Cathedral. Laat bij aankomst uw vooraf geboekte ticket zien of betaal uw entreegeld (afhankelijk van de gekozen optie), en verken vervolgens de 17e-eeuwse kathedraal met een onafhankelijke rondleiding met audiogids. Geniet van de skyline van de dom en daal af naar de crypte om de graven van beroemde Britse personen te zien, zoals Sir Winston Churchill.

Na ongeveer 1,5 uur voegt u zich weer bij uw gids en gaat u verder naar de Mall voor de wisseling van de wacht. Onderweg komt u langs niet te missen bezienswaardigheden zoals 10 Downing Street, de Big Ben en Westminster Abbey, en komt u meer te weten over de geschiedenis van Londen. Stap op Trafalgar Square uit de minibus en ga te voet verder naar Buckingham Palace. Bekijk Horse Guards Parade en andere koninklijke residenties en bewonder de praal van de wereldberoemde ceremonie terwijl u naast de wachten marcheert op de Mall.

Vervolgens gaat u per minibus naar de Tower of London, een majestueus kasteel gebouwd in de 11e eeuw. Onderweg stopt u voor lunch (op eigen kosten). Bij aankomst kunt u als optie kiezen voor een gratis rondleiding door een van de Beefeaters om meer te weten te komen over de rol van de toren in de Britse geschiedenis. Daarna kunt u op uw gemak de kroonjuwelen, White Tower, Traitor's Gate en andere bezienswaardigheden bekijken. Als u een optie hebt gekozen waarbij entreegeld niet is inbegrepen, gebruikt u uw vrije tijd om op uw gemak Londen te verkennen. Wandel bijvoorbeeld langs de oever van de Theems of bezoek de nabijgelegen Tower Bridge (op eigen kosten).

Uw laatste stop van de dag is het British Museum, dat beschikt over de grootste collectie oudheden ter wereld, die een periode van twee miljoen jaar bestrijken. Uw gids helpt u uw weg te vinden in het enorme museum en licht prestigieuze stukken toe, zoals de Steen van Rosetta. Als u vooral geïnteresseerd bent in een bepaalde geschiedenisperiode, laat dit uw gids dan weten zodat uw bezoek kan worden aangepast aan uw interesses.
Wanneer het tijd is, wandelt u naar de dichtstbijzijnde metrohalte en vraagt u indien nodig naar de weg terug naar uw accommodatie.
Viator Exclusives combineren unieke ervaringen en goede aanbiedingen - van traditionele tours tot unieke ervaringen die u maar eens in uw leven meemaakt - en die niet verkrijgbaar zijn bij andere online aanbieders.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Metrostation Temple, Londen
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het British Museum om ongeveer 18:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

De tour is exclusief toegangskaarten
Code: 18521LONFDEXCL

Viator Exclusive: sightseeingtour door Londen met een kleine groep inclusief bezoek met gids aan het British Museum, St Paul's Cathedral en de Tower of London. De tour is exclusief toegangskaarten.

Engels
Van
USD 77,57
Prijsgegevens
De tour is inclusief toegangskaarten
Code: 18521LONFDINC

Viator Exclusive: sightseeingtour door Londen met een kleine groep inclusief bezoek met gids aan het British Museum, St Paul's Cathedral en de Tower of London. De tour is inclusief toegangskaarten.

Engels
Van
USD 127,98
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: sightseeingtour door Londen met een kleine groep inclusief bezoek met gids aan het British Museum, St Paul's Cathedral en de Tower of London

St Pauls

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot St Paul's Cathedral en de Tower of London (indien deze optie is geselecteerd)
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Houd er rekening mee dat er soms geen aflossing van de wacht is
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.