Viator

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 38,86

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Kies voor deze fietstocht voor kleine groepen en ontdek de Theems per fiets! Tijdens deze 5 uur durende tocht onder begeleiding komt u langs de bekendste bezienswaardigheden van Londen, waaronder de Big Ben, de London Eye en St Paul's Cathedral. Fiets over Tower Bridge en ontdek de culinaire verscheidenheid van Borough Market tijdens een korte lunchpauze.

Er gaan maximaal 14 personen mee met deze groepsreis, zodat uw ervaren gids u persoonlijke aandacht kan geven.

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Spring op een fiets en kies voor een fietstocht voor kleine groepen onder begeleiding van een gids langs de rivier de Theems en dwars door het hart van centraal Londen. Londen heeft in zijn 2000-jarig bestaan vele plagen, grote branden, oorlogen en nog veel meer meegemaakt, en dat heeft de stad gevormd tot de huidige metropool. Uw lokale gids begeleidt u op deze geschiedenisles, waardoor uw uitje educatief en leuk zal zijn.

Tijdens deze fietstocht fietst u aan beide zijden van de Theems, zodat u de belangrijke bezienswaardigheden kunt bezichtigen en onderweg kunt stoppen om foto's te maken. Een gedeelte van uw reisplan wordt op de dag zelf bepaald door uw gids, afhankelijk van de voorkeuren van uw groep.

Uw tocht voert u langs de Big Ben, de Londen Eye, St Paul's Cathedral, Borough Market, het Shakespeare's Globe Theatre, de Tower of London en Tower Bridge.

Stop voor een lunchpauze bij Borough Market, een van de grootste voedselmarkten in Londen en beroemd om zijn uitgebreide keuze aan voedsel vanuit de hele wereld. Aangesterkt door de heerlijke lunch, fietst u verder en komt u over een van de populairste bruggen van Londen, Tower Bridge.

Vanaf Tower Bridge fietst u naar de City of London, een district waar veel banken zijn gevestigd. Hier bekijkt u een aantal van de glazen wolkenkrabbers die sinds enkele jaren de skyline van Londen sieren.

Daarna gaat u door naar The Monument to the Great Fire en Leadenhall Market, een van de verborgen pareltjes uit de 14de eeuw, en krijgt u te horen hoe deze locatie is gebruikt in Harry Potter en de Steen der Wijzen. U passeert een oude middeleeuwse kerk die tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebombardeerd, waarna u via London Bridge weer terugfietst naar Southwark, waar de fietstocht eindigt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Southwark, Londen
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt omstreeks 15:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Fietstocht voor kleine groepen langs de rivier de Theems

Small-Group River Thames Bike Tour
©1077196-770tall

Inbegrepen:
 • 5 uur durende fietstocht
 • Tourgids
 • Gebruik van fiets en helm tijdens de tocht
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Vanwege het reisplan van de tocht raden we deze fietstocht alleen aan voor ervaren fietsers. De fietstocht wordt niet aanbevolen voor kinderen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.