Viator
Van USD 110,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Oxford, Stratford-upon-Avon en het middeleeuwse Warwick Castle op een spannende dagtour vanuit Londen. Reis comfortabel in een eersteklas, luxueuze touringcar vanuit de hoofdstad naar drie van de meeste bezochte plaatsen in Engeland. Geniet van een wandeltour door Oxford, waar een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld is gevestigd. Rijd door de idyllische Cotswolds, een regio die door de Britse overheid officieel is bestempeld als een streek met een buitengewone natuurlijke schoonheid. Bezoek Stratford-upon-Avon, de prachtige geboorteplaats van William Shakespeare. Reis daarna terug naar de Middeleeuwen met een bezoek aan het indrukwekkende Warwick Castle.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een stadsgids
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Inclusief alle toegangsprijzen
U wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Londen of ga op eigen gelegenheid naar het afgesproken ontmoetingspunt bij Victoria Coach Station om kennis te maken met uw gids. Stap in de luxe touringcar voor een ontspannen rit in noordwestelijke richting, weg van de drukte van de Britse hoofdstad.

De eerste bestemming van uw tour is Oxford. Oxford, ook wel 'Stad van de dromerige torenspitsen' genoemd, herbergt de oudste universiteit van de Engelstalige wereld. Samen met uw gids maakt u een wandeling door het stadscentrum.

Zet uw state-of-the-art hoofdtelefoon op en luister naar de heldere stem van de gids tijdens de wandeling langs de elegante, door de tijd getekende gebouwen en pleinen die de inspiratiebron vormden voor vele generaties studenten, zoals Bill Clinton en zijn dochter Chelsea, Hugh Grant en Kate Beckinsale. U ziet de Bodleian Library en Christ Church College, waar scènes uit de Harry Potter-films werden opgenomen en waar Albert Einstein studeerde.

Vervolgens krijgt u de tijd om (op eigen kosten) iets te nuttigen voordat u weer in de bus stapt voor een prachtige rit door de golvende heuvels van de Cotswolds, een gebied waar de typisch Engelse schoonheid, historie en cultuur tot uitdrukking komen. Vanuit de touringcar ziet u huisjes met rieten daken en charmante herbergen. Bij aankomst in Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare, bezoekt u het huis in Tudor-stijl van Shakespeare, met de voor die stijl zo typerende salon, slaapkamers, keuken en provisiekamer. U hebt de tijd om te lunchen (op eigen kosten) in een van de vele aardige eetgelegenheden.

Vervolgens rijdt u naar het middeleeuwse Warwick Castle, waarvan de schitterende torens en stevige vestingmuren nog grotendeels intact zijn. Reis door de geschiedenis die tot 1000 jaar teruggaat terwijl u via de voetgangersbrug een lang vervlogen tijd van banketten, veldslagen en ceremonies betreedt. Neem de wenteltrap naar de Princess Tower, of als u dapper genoeg bent, bezoek de angstaanjagende kerkers waar gevangenen werden gemarteld. U kunt ook een wandeling maken door de schitterend onderhouden tuinen van het kasteel, waar in de zomermaanden boogschutterfestijnen, valkenierwedstrijden en steekspelen worden gehouden.

Uw dagtrip eindigt 's avonds bij Victoria Coach Station.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindpunt bij Victoria Coach Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: EN23

Dagtrip naar Oxford, Cotswolds, Stratford-on-Avon en Warwick Castle vanuit Londen met een Engelstalige gids

Engels
Van
USD 110,41
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Oxford, Cotswolds, Stratford-upon-Avon, Warwick Castle vanuit Londen

Cotsworlds

Inbegrepen:
 • Ophalen bij hotel, alleen bij bepaalde hotels (t/m 31 maart 2017)
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Gebruik van hoofdtelefoon
 • Wandeling door Oxford
 • Toegang tot het geboortehuis van Shakespeare en Warwick Castle
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Toegang tot Christ Church
  • Afzetten bij hotel
  • Ophalen bij hotel (vanaf 1 april 2017)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
 • Let op: ophalen bij het hotel is inbegrepen voor bepaalde hotels in Londen tot en met 31 maart 2017. Neem 48 uur van tevoren rechtstreeks contact op met de organisator om dit te regelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.