Viator

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 38,86

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze chocoladerondwandeling in Londen is de droom van iedere chocoholic! Verken samen met uw deskundige gids het chique Mayfair en kom meer te weten over de geschiedenis van chocolade tijdens een proeverij van zes chocoladelekkernijen. Deze 2,5 uur durende rondwandeling met gids brengt u bij een aantal van de beste chocolatiers in Londen, waaronder Paul A Young, Hotel Chocolat en Ladurée. U bezoekt ook een aantal beroemde warenhuizen zoals Liberty of London en Fortnum & Mason. Dit is een geweldige manier om Londen te leren kennen en van een aantal verrukkelijke lekkernijen te genieten!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Uw 2,5 uur durende rondwandeling met gids vindt plaats in de chique Londense wijk Mayfair. In een rustig tempo leidt uw deskundige gids u in Bond Street naar diverse chocoladeboetiekjes, waar u uw smaakpapillen kunt prikkelen met een proeverij van zes verrukkelijke chocoladelekkernijen. Ook hoort u interessante weetjes over de geschiedenis van chocolade in Londen.

Bij een bezoek aan de beroemde warenhuizen Fortnum & Mason en Liberty of London en bij Choccywoccydoodah ziet u chocoladecreaties die eigenlijk te mooi zijn om op te eten. Pauzeer even bij het iconische Franse winkeltje Ladurée, waar ze de beste warme chocolademelk van Londen serveren en bij Prestat waar de chocolade zo lekker is dat zelfs de koningin ervan geniet!

Deze chocoladeboetiekjes verkopen heerlijke truffels, met chocolade overtrokken koffiebonen, brownies en luxueuze pure chocolade. Als u besluit lekkernijen mee naar huis te nemen, wordt dat nog een lastige keuze!


Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Algerian Coffee Stores
Vertrektijd:
12:00 uur of 15:00 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Charbonnel et Walker, Old Bond Street

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van 12:00
Code: EN1200

Tour vertrekt om 12:00 uur

Engels
Van
USD 38,86
Prijsgegevens
Trip 15.00 uur
Code: EN300

Tour vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 38,86
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Chocoladerondwandeling door Londen

London Chocolate Walking Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Wandeling
 • Proeverij van zes chocoladelekkernijen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.