Viator

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 45,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Stap in de Magic Bus op deze tour langs de plaatsen waar de rocklegendes hun muziek maakten en zijn overleden in Londen, de grootste rock 'n' roll stad ter wereld! Het maximumaantal deelnemers is beperkt tot 16 personen, wat verzekert dat uw reisgids u persoonlijke aandacht kan geven. Tijdens deze tour per minibus bezoekt u beroemde Londense clubs, rockhotels, record labels, platenmaatschappijen en studio's.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groep van maximaal 16 personen
 • Bekijk alle bekende locaties van de rock-'n-roll
 • Bezoek Abbey Road, het hoofdkantoor van Apple, de huizen van onder meer Paul McCartney, Ringo Star en Jimmy Page
 • Bezoek het restaurant Sticky Fingers van Bill Wyman
 • Hoor de smeuïge verhalen over populaire muzikanten van uw ervaren gids
 • Geniet van persoonlijke aandacht van uw ervaren gids dankzij een kleine groep
U ziet het huis waar Jimi Hendrix leefde en overleed, waar Freddie Mercury en Queen uitgingen, het Londense hoofdkantoor van Led Zeppelin en veel meer. Het leukste aan deze tour is dat uw goed ingelichte rockgids u allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt.

U ziet ook plekken die verbonden zijn met de Rolling Stones, Eric Clapton en Cream, Pink Floyd, Bob Marley, the Clash, Coldplay, Oasis, Mama Cass, Georgie Fame, Elton John, Jimmy Page and the Yardbirds, Cliff Richards, the Sex Pistols, Bowie, the Faces, Bee Gees, the Who en vele, vele anderen! Bovendien brengt u een bezoek aan het Sticky Fingers-restaurant van Bill Wyman, voormalig bassist van de Stones.

Tijdens deze rocklegendetour bezoekt u ook de belangrijkste Beatles-locaties, zoals het huis van Paul en van Ringo, het hoofdkantoor van Apple, de EMI-studio's en Abbey Road, waar u uw foto kunt laten nemen op het beroemde zebrapad.

Deze tour neemt u mee naar locaties waar andere tours niet naar toe gaan! Het is een geweldige manier om delen van Londen te zien die u anders misschien niet zou bezoeken, zoals Chelsea, Kensington, Notting Hill, St. John's Wood en Soho!

De route van de tour kan zonder vooraankondiging gewijzigd worden vanwege weers- of verkeersomstandigheden.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het Original Tour Reservation Centre
Vertrektijd:
1 april t/m 31 oktober
14:00 uur

1 november t/m 30 maart
13:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Londen Rocklegendes kleine groepstour per minibus

London Rock Legends Small Group Tour
©997245-raw

Inbegrepen:
 • Vervoer per minibus met airconditioning (maximaal 16 personen)
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Dimitri P , juli 2015

Zeer leuke trip! Onze gids was duidelijk erg ervaren en hij stelde geregeld pittige vragen over de plaatsen en muziek. We werden bij aanvang bestempeld als de 'youngsters from Belgium' maar we konden als jonge 40-jarigen als enige antwoorden op vragen als 'Wie zong het origineel van Twist and Shout' of 'wie scoorde dit hitje' Bill Wyman. De gids Bruce nam mooie foto's van ons gezelschap bij Abbey Road. Het ging grotendeels over de jaren 60 en begin 70, maar dat is logisch aangezien alle grote mythische verhalen uit die periode komen. Een stop bij XL Recording maakte dat dan weer goed. We zagen zelfs Jimmy Page bij zijn huis, maar hij wachtte achter een boom tot we vertrokken waren. Te bang om 'Trampled under foot' te worden door een bende rocktoeristen? -
Net geen vijf sterren wegens te stil geluid achteraan in de bus Airco maakte veel lawaai.