Viator

 • Locatie: London, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 105 minuten (circa)
Van USD 17,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
RIPPER-VISION™ is een nieuwe benadering van Jack the Ripper-tours. Geavanceerde handprojectoren tonen anderhalve meter grote beelden in de donkere straten en steegjes van Whitechapel. Niet alleen uitstekende foto's, maar ook filmfragmenten en overlappende foto's voor een onvergetelijke ervaring.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Terwijl u de route wandelt die de Ripper zou hebben genomen, brengt de 'Ripper- Vision' u bijna terug naar de tijd van gaslicht en mist, een tijd van armoede, ziekte en stille voetstappen in de schaduw als de Ripper op zijn slachtoffers jaagt.

Het gruwelijke verhaal van Jack the Ripper blijft het grootste mysterie in de geschiedenis van misdaad. Uw gids is een enthousiaste "Ripperoloog". Dit is de meest actuele, de spannendste, de meest schokkende Jack the Ripper-tour in Londen en een must voor iedereen die dol is op een gruwelijk mysterie. Dus doe mee en spoor de meest ongrijpbare crimineel in de geschiedenis op.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Whitechapel, Londen

Vertrektijd:
19:30 uur
Duur:
105 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt net buiten de Ten Bells Pub tegenover Spitalfields Market.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Jack the Ripper-tour met 'Ripper-Vision' in Londen

Jack the Ripper Tour using Ripper-Vision projector

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Reisplan:
Reisplan:
Gunthorpe Street - locatie van de moord op Martha Tabram
Vele deskundigen beweren dat dit de eerste moord van Jack the Ripper is. Deze geplaveide straat blijft een geweldig beginpunt van de tour, omdat u meteen de sfeer van een vervlogen tijdperk kunt voelen met straten met gasverlichting, duistere hoeken en stille voetstappen in de nacht terwijl de Ripper op zijn slachtoffers wacht.

Frying Pan Pub - de dood van Mary Ann Nichols
Een van de laatste plaatsen waar slachtoffer Mary Ann Nichols is gezien voordat haar verminkte lichaam werd ontdekt in Bucks Row in de nacht van 31 augustus 1888. Dit gebouw en deze omgeving bieden een goed inzicht in de sociale levensomstandigheden en de dagelijkse strijd om te overleven in het Londense East End.

Hanbury Street - locatie van de moord op Annie Chapman
Het lichaam van Annie Chapman is hier ontdekt in de vroege ochtend van 8 september 1888, haar keel was doorgesneden en haar lichaam was afschuwelijk verminkt. Welke aanwijzingen heeft de moordenaar achtergelaten?

Brieven van de Ripper
Zie de opkomst van Jack the Ripper in een aantal brieven die zijn verzonden naar het centrale persbureau in de "herfst van de angst". Deze zijn geschreven met bloedrode inkt en opgestuurd met een halve menselijke nier.

De dood van Elizabeth Stride
Het lichaam van Elizabeth Stride, of Long Liz, is gevonden in Dutfield's Yard bij Berner Street in de vroege ochtend van 30 september 1888. Haar dood was de eerste in een nacht die daarna bekend zou staan als de nacht van de dubbele moord.


Mitre Square - locatie van de moord op Catherine Eddowes
30 september 1888 werd bekend als de nacht van de dubbele moord, omdat de Ripper twee keer in één nacht iemand vermoorde. U brengt een bezoek aan het oorspronkelijke plein met kinderkopjes, onderzoekt de bewijzen en ontdekt hoe de Ripper is ontkomen.

Goulston Street - locatie van misschien wel de meest essentiële aanwijzing in de Ripper-zaak
In de nacht van de dubbele moord is misschien wel een van de belangrijkste aanwijzingen in de hele zaak achtergelaten. Wat was dat? Helpt het om het mysterie op te lossen?

Dorset Street - scène van de moord op Mary Kelly
Het laatste slachtoffer van de Ripper is gevonden in haar kleine kamer aan 13 Millers Court op 9 november 1888. Zij was het meest verminkt van alle slachtoffers. U bezoekt de locatie van de moord en herleeft de laatste momenten van het schrikbewind van de Ripper. Meer dan een eeuw later, is de politiefoto nog steeds zeer verontrustend.

Wie was Jack the Ripper?
Met behulp van moderne criminele profiling geeft uw gids een beeld van de man waar de politie naar op zoek was tijdens de grootste klopjacht in de Britse geschiedenis.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.