Viator

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 16,12

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze wandeltocht met gids is ideaal als u Lissabon voor het eerst bezoekt en brengt u naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Volg uw lokale gids en krijg een goed inzicht in de geschiedenis en cultuur van de stad. Beleef het oude Lissabon tijdens een wandeling door de Moorse wijk Alfama (de oudste wijk van de stad) en maak een ritje met een van de klassieke trams van Lissabon. Bewonder het Eden-theater, de kathedraal Sé de Lisboa en de cafés en boetieks van de elegante wijk Chiado. Deze wandeltocht met gids is voor maximaal 20 personen, zodat u persoonlijke aandacht krijgt van uw deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
De eerste stop van uw wandeltocht met gids door Lissabon is het Rossio-plein, het hart van het oude en nieuwe Lissabon. Het plein werd in de 19e eeuw gebouwd en is geplaveid met typisch Portugese kasseien in de vorm van golven. Daarna brengt u een bezoek aan het Restauradores-plein, waar een hoge obelisk staat ter nagedachtenis aan Portugals onafhankelijkheid van Spanje in 1640.

Vanaf hier bewondert u de Liberdade Avenue, het Eden-theater (één van de beste voorbeelden van de Portugese art deco) en het 18e-eeuwse Foz-paleis. Bewonder de complexe architectuur in neo-manuelstijl van centraal station Rossio, dat de stad met Sintra verbindt via een 2,6 km lange tunnel en wordt beschouwd als een van de belangrijkste bouwkundige werken van Portugal uit de 19e eeuw.

Vervolgens leert u over de Anjerrevolutie tijdens een bezoek aan het prachtige Carmo-plein, de plaats waar Portugals oude dictatoriale regime in 1974 na 48 jaar viel en waar het Carmo-klooster van de Karmelieten zich bevindt. Wandel daarna door de elegante wijk Chiado, met de oude cafés, boetieks, theaters en boekwinkels. Breng wat tijd door in deze aristocratische wijk, een van de interessantste voetgangersgebieden van Lissabon, voordat u geniet van een korte rit met een van de klassieke trams van Lissabon (tarief inbegrepen).

Wanneer u uit de tram stapt, wandelt u over de kleine pleintjes en door de kronkelende straatjes en doodlopende steegjes waar de daken elkaar bijna aanraken in Alfama, een Moorse wijk en de oudste wijk in Lissabon. Dit is de geboorteplaats van Fado, Portugals eigen muzikale genre. Kom meer te weten over dit soort muziek terwijl u langs het Fado-museum en een aantal verborgen Fado-restaurants loopt.

Bewonder de schoonheid van de kathedraal Sé de Lisboa, de oudste kerk van de stad. De tour eindigt op het Commercieplein (Praça do Comércio), een van Europa's grootste pleinen dat eeuwenlang bezoekers die per zee binnenkomen ontving.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Praça do Comércio (Commercieplein)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Wandeltour
Code: ENTOUR

Wandeltocht door Lissabon met een Engelssprekende gids.

Engels
Van
USD 19,35
Prijsgegevens
Wandeltocht in het Spaans
Code: ESTOUR

Wandeltocht door Lissabon met een Spaanssprekende gids.

Engels
Van
USD 16,12
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltocht met gids door Lissabon

Lisbon Guided Walking Tour

Inbegrepen:
 • Tour met een kleine groep
 • Plaatselijke gids
 • Tramticket
 • Gebakje pastel de nata
  Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Toegang tot musea en monumenten
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.