Viator

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 198,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Tijdens deze luxe rondvlucht over de Grand Canyon West Rim kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Las Vegas Strip, Lake Mead, de Hoover Dam en de Grand Canyon. Vlieg in een comfortabel vliegtuig met airconditioning, perfect uitgerust voor sightseeing, en ontsnap even aan de zomerhitte van Las Vegas.

Hoogtepunten

 • Vlucht van 65 minuten in een vliegtuig over de Grand Canyon, Lake Mead en de Hooverdam
 • Prachtige uitzichten vanuit de lucht over de Las Vegas Valley, Lake Mead, de Hooverdam en de Grand Canyon
 • Transfer van en naar bepaalde hotels in Las Vegas
 • Inclusief alle belastingen, heffingen en administratiekosten
Tijdens de vlucht van 65 minuten luistert u naar interessant commentaar terwijl u vliegt over de Hoover Dam, een van de door mensen gemaakte wereldwonderen, Lake Mead, het grootste kunstmatige meer van Amerika en de Grand Canyon. Terwijl u over de zuidwestelijke woestijn vliegt en foto's maakt van de spectaculaire bezienswaardigheden, wijst uw piloot u op de hoogtepunten en geschiedenis van elke bezienswaardigheid voor een persoonlijke, onderhoudende en informatieve rondvlucht over de Grand Canyon.

Bewonder de schitterende kleuren van de twee miljard jaar oude wanden van de Grand Canyon terwijl u over een van de zeven natuurwonderen van de wereld vliegt. Deze geweldige tour biedt u het beste uitzicht over de Grand Canyon en u hoeft niets te missen, want iedereen heeft gegarandeerd een zitplaats bij het raam! De Grand Canyon vanuit de lucht zien is een ervaring die u nooit zult vergeten.

Ophalen en afzetten bij het hotel is inbegrepen zodat u tijdens uw vakantie in Las Vegas snel en eenvoudig een rondvlucht boven de Grand Canyon kunt maken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt bij de meeste hotels in Las Vegas
Vertrektijd:

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
3 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 14.30 uur
Code: PM1430

Vertrekt om 14:30 uur

Van
USD 198,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Luxe rondvlucht over de Grand Canyon West Rim

Grand Canyon West Rim Air Tour

Inbegrepen:
 • Rondvlucht met vliegtuig
 • Ophalen en afzetten bij geselecteerde hotels in Las Vegas
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen voor vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Onze FAA-gecertificeerde piloot en bemanning bieden u een veilige en aangename tour. Geniet van het adembenemende uitzicht vanuit uw vliegtuig, dat speciaal is ontworpen voor sightseeing. Vlieg met het comfort van airconditioning en geniet van het uitstekende uitzicht dankzij de grote ramen. Alle passagiers hebben een zitplaats bij het raam zodat u niets hoeft te missen!
 • Meertalig commentaar is beschikbaar in het Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Koreaans en Chinees (Mandarijn).
 • Let op: dit is alleen een rondvlucht. Het vliegtuig landt niet bij een van de bestemmingen
 • Uw route kan om veiligheidsredenen en/of operationele redenen worden gewijzigd
 • Kleine kinderen dienen jonger dan 2 jaar te zijn en een identiteitsbewijs zoals een paspoort of een kopie van hun geboorteakte te hebben om op schoot mee te kunnen reizen.
 • De rondvlucht vindt plaats in een Dornier 228 (vliegtuig voor 19 personen)
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.