Viator

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 284,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de wonderen van het Grand Canyon National Park tijdens deze 2-daagse trip vol activiteiten vanuit Las Vegas. Luister naar verhalen van de ranger, spot wilde dieren, bekijk de IMAX-film, wandel door de canyon en kijk naar een schitterende zonsondergang vanaf de rand van de canyon. Maak foto's van de complexe en kleurrijke kloofwanden en kies voor een helikoptervlucht voor nog fraaiere vergezichten. Onderweg naar de canyon bezoekt u de schitterende Hoover Dam en de beroemde Route 66. Kies ervoor om te kamperen of verblijf in een 3-sterrenhotel. In de ochtend kunt u ervoor kiezen om de zonsopgang te bekijken vanaf de rand van de Grand Canyon.

Deze tour is voor een kleine groep van maximaal 13 personen voor een meer persoonlijke ervaring.

Hoogtepunten

 • Tweedaagse tour door Grand Canyon National Park vanuit Las Vegas
 • Breng tijd voor in de Grand Canyon met optionele wandelingen, uitleg van beheerders en fotomomenten van de prachtige rotsformaties
 • Neem een optionele helikoptervlucht over de GRand Canyon (op eigen kosten)
 • Geniet van fotostops bij de Hooverdam en Route 66 en de route naar de Grand Canyon
 • Kleine groep van maximaal 13 personen voor een meer persoonlijke ervaring
Bezoek de schitterende Grand Canyon op uw gemak tijdens deze 2-daagse trip vanuit Las Vegas, waarbij u veel keuzevrijheid hebt. Neem alle tijd om te genieten van het verbluffende uitzicht over de canyon en maak mooie, lange wandelingen. Bekijk de ondergaande zon vanaf een geheim uitzichtpunt en bezoek de oostelijke rand van de canyon. Kies de campingoptie voor een echte rustieke ervaring of verblijf in een comfortabel 3-sterrenhotel. Tijdens dit 2-daagse avontuur hebt u veel keuzes zodat u de trip naar de Grand Canyon kunt aanpassen aan uw wensen.

Dag 1 -- Las Vegas -- Grand Canyon -- Tusayan


Nadat u 's ochtends bent opgehaald bij uw hotel in Las Vegas, legt u in een comfortabele minibus met airconditioning de 436 kilometer af naar de Grand Canyon. Onderweg stopt u om foto's te maken van de indrukwekkende Hoover Dam. U bezoekt tevens Williams, Arizona. Deze stad ligt aan de beroemde en historische Route 66 en is de thuisbasis van de Grand Canyon Railway.

Daarna gaat de reis verder naar de Grand Canyon. Uw ervaren gids zal uw kleine groep uitleggen hoe deze prachtige en ontzettende diepe canyon is ontstaan. Bekijk in het National Geographic Visitor Center de IMAX-film over de geschiedenis van de Grand Canyon, loop over de ontzagwekkende canyonrand of wandel door de canyon zelf. Aan het einde van de middag volgt u uw gids naar een plekje dat nog geheim is voor het grote publiek van het Grand Canyon National Park. Hier kunt u perfect zien hoe de zonsondergang de canyon prachtig kleurt.

U reist naar Tusayan, Arizona, een klein stadje aan de zuidrand van de kloof, waar u iets kunt eten in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Daarna kunt u uw tent opzoeken op de camping en bij het kampvuur gaan zitten of u terugtrekken in uw kamer in het 3-sterrenhotel.

Overnachting: camping of 3-sterrenhotel in Tusayan, Arizona

Dag 2 -- Tusayan -- Grand Canyon -- Las Vegas


Na een licht ontbijt (inbegrepen als u voor de campingoptie hebt gekozen) kunt u verder zelf de Grand Canyon verkennen. U kunt deelnemen aan een rondleiding naar Desert View en langs de oostrand van de Grand Canyon. Kies voor een halve of hele dag wandelen door de canyon. Of geef u over aan een spannende ervaring: vlieg met een helikopter over de Grand Canyon. Doe mee met het programma van de ranger en maak zo veel foto's van de machtige rotsformaties als u maar wilt.

Op de terugweg naar Las Vegas kunt u in de minibus bijkomen van uw Grand Canyon-avontuur. Na de trip wordt u rond 19:00 uur weer bij uw hotel afgezet.

Let op: de hotelovernachting (minimaal 3 sterren) kunt u alleen boeken met minimaal 2 personen. Als u alleen reist en toch de hotelovernachting wilt boeken, moet u 2 personen selecteren.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is mogelijk voor een aantal hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
08:00 uur
Duur:
2 dagen
Gegevens terugreis:
U komt op dag 2 rond 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt, afhankelijk van de lokale verkeerssituatie

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Campingaccommodatie
Code: CAMP

Accommodatie op de camping bestaat uit tweepersoonstenten die worden gedeeld door reizigers van hetzelfde geslacht of een koppel.

Van
USD 284,99
Prijsgegevens
Accommodatie in een huisje
Code: LODGE

Accommodatie in een huisje bestaat uit tweepersoonskamers die worden gedeeld door reizigers van hetzelfde geslacht of een koppel. Accommodatie is 3 sterren of hoger en is afhankelijk van beschikbaarheid.

Van
USD 364,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

2-daagse tour door de Grand Canyon vanuit Las Vegas

2-Day Grand Canyon Tour from Las Vegas

Inbegrepen:
 • Tocht met overnachting naar Grand Canyon National Park
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Kampeeraccommodatie (als u deze optie hebt gekozen): tent met slaapmatje
 • Overnachting in een kamer (als u deze optie hebt gekozen)
 • Gebruik van een slaapzak (als u hebt gekozen voor de camping)
 • Licht ontbijt (als u hebt gekozen voor de camping)
 • Toegang tot de nationale parken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Optionele Grand Canyon-helikoptervlucht
 • Lunch
 • Diner
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 7 jaar
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Kinderen jonger dan 17 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald
 • U slaapt in een tweepersoonstent met een reiziger van hetzelfde geslacht of met uw partner
 • De campings beschikken meestal over Wi-Fi, een wasmachine en warme douches. Sommige campings hebben hottubs en een zwembad
 • U kunt de optie met hotelovernachting alleen boeken als u met minimaal 2 personen reist. Als u alleen reist en toch de hotelovernachting wilt boeken, moet u 2 personen selecteren tijdens het boeken.
 • U verblijft in de accommodatie in een tweepersoonskamer met een reiziger van hetzelfde geslacht of met uw partner. De accommodatie heeft minimaal 3 sterren
 • Kinderen slapen op de kamer bij de volwassenen met wie zij reizen. De kamer met twee queensizebedden biedt plaats aan maximaal vier personen
 • Het kan erg warm, maar ook erg koud zijn. Wij raden u aan om het volgende mee te nemen: warme sokken, een trui of jas met capuchon, wandelschoenen, zonnebrandcrème, dichte schoenen en een hoed of pet
 • Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag
 • Let op: flessen water zijn niet beschikbaar op deze tour. Wij raden u aan om een eigen navulbare fles mee te nemen. U kunt deze fles vullen bij de tussenstops tijdens de tocht
Reisplan:
Dag 1: Las Vegas -- Grand Canyon -- Tusayan
Nadat u 's ochtends bent opgehaald bij uw hotel in Las Vegas, legt u in een comfortabele minibus met airconditioning de 436 kilometer af naar de Grand Canyon. Onderweg stopt u om foto's te maken van de Hoover Dam. Vervolgens maakt u een korte stop in Williams, Arizona, dat aan de beroemde en historische Route 66 is gelegen en de thuisbasis is van de Grand Canyon Railway.

Ga dan verder naar de Grand Canyon, waar uw gids uitleg zal geven over de geschiedenis, geologie en wilde dieren van de canyon. U hebt de mogelijkheid om de IMAX-film over de geschiedenis van de Grand Canyon te zien, langs de rand van de canyon te lopen of de canyon zelf in te wandelen. In de late middag volgt u uw gids naar een rustige geheime plek in het Grand Canyon National Park om de zonsondergang over de canyon te bekijken. U reist vervolgens naar Tusayan, Arizona, een klein stadje aan de zuidrand van de kloof, waar u dineert in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Daarna kunt u zich terugtrekken in uw kamer in het 3-sterrenhotel of bij het kampvuur gaan zitten totdat u uw tent opzoekt.

Overnachting: kamperen in een tent of overnachten in een 3-sterrenhotel in Tusayan, Arizona

Dag 2: Tusayan -- Grand Canyon -- Las Vegas (B)

Na een licht ontbijt kunt u de hele dag de Grand Canyon op uw eigen manier verkennen. U kunt deelnemen aan een rondleiding langs de oostrand van de Grand Canyon naar Desert View. Kies voor een halve of hele dag wandelen door de canyon. Of maak een spannende helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Doe mee met programma's van de ranger en geniet van prachtige fotomomenten in de magnifieke canyon. 's Middags kunt u ontspannen op de terugweg naar Las Vegas, waar uw tour eindigt als u bij uw hotel wordt afgezet rond 19:00 uur.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.