Viator
Van USD 61,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap een avond lang aan het drukke Kuala Lumpur en ervaar de natuur van Maleisië met een bezoek aan Kuala Selangor. Kom meer te weten over de interessante geschiedenis van deze stad tijdens een tour naar een koninklijke begraafplaats en een eeuwenoud fort, en geniet van een diner met zeegerechten in een lokaal vissersdorpje. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de avondlijke boottocht door mangrovebossen. En terwijl de avond valt, komen er duizenden twinkelende vuurvliegjes tevoorschijn!

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Diner inbegrepen
U wordt 's middags opgehaald bij uw hotel in Kuala Lumpur om de drukte van de stad te ontvluchten. Uw deskundige gids neemt u 1 uur lang mee in noordoostelijke richting naar Kuala Selangor, de voormalige koninklijke hoofdstad van de staat Selangor. Dit is de thuisbasis van Kampung Kuantan, een rustig dorp dat een van 's werelds grootste kolonies van vuurvliegjes herbergt.

Bij aankomst gaat u naar Kota Melawati (voorheen bekend als Fort Altingsburg) op Bukit Melawati, een heuvel aan de mond van de rivier Selangor. Verken de ruïnes van het oude fort en bekijk kanonnen en andere artefacten uit het begin van de twintigste eeuw die de uitgestrekte moerassen aan de voet van de heuvel overzien.

Hier ziet u ook het koninklijke mausoleum - een koninklijke begraafplaats met daarin de graven van de eerste drie sultans van Selangor - en de legendarische trap met 100 treden, die is bedoeld om de Selangor-heuvel te bestijgen maar ook een legendarische executieplaats is.

Ga naar het natuurpark Kuala Selangor aan de voet van Bukit Melawati, waar uw gids bijzondere trekvogels kan aanwijzen. Als u geluk hebt, ontdekt u verzilverde Langurs (bladapen) en zeldzame vogels en vlinders die bij dit gebied horen.

Tegen het vallen van de avond gaat u naar een nabijgelegen vissersdorpje voor een diner met zeegerechten. U krijgt een diner voorgeschoteld van de verse vangst van de dag, om u kennis te laten maken met authentieke Maleisische smaken.

Na het diner maakt u een korte rit naar Kampung Kuantan om aan boord te gaan van een typisch Maleisische houten roeiboot. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van het weelderige landschap terwijl bekwame roeiers stroomopwaarts door de mangroves roeien. Terwijl de duisternis invalt, bent u getuige van een van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen: piepkleine twinkelende lichtjes van duizenden vuurvliegjes die tussen de bomen zwermen. Wat een betoverend gezicht!

De boottocht duurt 30-45 minuten, waarna u wordt teruggereden naar uw hotel met een fantastisch verhaal dat u kunt vertellen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf uw hotel in het centrum van Kuala Lumpur
Vertrektijd:
15:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Kuala Selangor-tour vanuit Kuala Lumpur met boottocht verlicht door vuurvliegjes en met een diner met zeegerechten

Kuala Selangor Tour with Fireflies Boat Ride and Seafood Dinner

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Plaatselijke gids
 • Diner
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Boottocht
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er wordt een redelijke afstand gelopen; comfortabele wandelschoenen en een insectenwerend middel worden aanbevolen
 • Let op: ophalen en afzetten bij het hotel is alleen beschikbaar voor hotels in het centrum van Kuala Lumpur. Als u in een van de volgende hotels verblijft, gaat u op eigen gelegenheid naar een hotel in het centrum van Kuala Lumpur of neemt u na de boeking contact op met de lokale touroperator om tegen betaling ophaalservice te regelen (contactgegevens staan vermeld op uw bevestigingsvoucher):
  • Greater Kuala Lumpur: Le Meridien, Hilton, Cititel, Boulevard MidValley, Pearl International, Eastin Hotel Petaling Jaya, Crystal Crown, Armada, Holiday Villa Subang, Grand Dorset Subang, Petaling Jaya Hilton, Sunway Lagoon, One World Damansara
  • Sri Kembangan: Palace of the Golden Horses
  • Shah Alam: Holiday Inn Glenmarie, The Saujana, alle hotels in de wijk Shah Alam
  • Putrajaya & KLIA: Putrajaya Shangrila, Putrajaya Marriott, Cyberview Lodge, Equatorial Bangi, Pan Pacific KLIA, Concorde Inn KLIA
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Mo , Nederland, november 2013

Op weg naar de fireflies een stop gemaakt : to feed the monkeys. Dit was erg leuk om te doen.
Ook met de boot het water op om de fireflies te bewonderen was erg leuk.
Helaas zijn de foto's mislukt :).