Viator

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 56,87

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Kook heerlijke Poolse gerechten, waaronder pierogi's, en geniet samen met een gezin uit Krakau van uw eigen creaties op deze tour die u een authentiek kijkje geeft in het Poolse leven! Leer een paar Poolse zinnen van uw gids en ding af op producten op een Poolse markt. Leer van een lokale familie hoe u traditionele gerechten moet bereiden terwijl u luistert naar Poolse muziek. Vervolgens kunt u samen met de familie genieten van het feestmaal en eventueel vragen stellen over het leven in Polen.

Deze kleinschalige tocht is beperkt tot zes personen, zodat uw gids persoonlijke aandacht aan u kan schenken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Geleid door een plaatselijke gids
Ontmoet uw deskundige gids net buiten het centrum van Krakau, en leer wat Poolse zinnen, zodat u op de drukke zaterdagmarkt wat kunt afdingen op de ingrediënten. Uw gids laat u de verse lokale producten zien die u nodig hebt om heerlijke Poolse gerechten te maken en u krijgt een kijkje in het dagelijks leven in Krakau.

Vervolgens neemt uw gids u mee naar zijn of haar huis waar u leert hoe u traditionele Poolse specialiteiten kunt maken, zoals een pierogi, een soort halvemaanvormige tasjes van deeg, en placki, een aardappeltaart. Geniet tijdens het koken met uw kleine groep van water, koffie of thee en luister naar Poolse klassieke, folklore- en rockmuziek.

Daarna is het tijd voor de lunch! Ga aan tafel met de Poolse familie en proef de authentieke maaltijd die u hebt gekookt. Het staat u vrij om vragen te stellen over de Poolse cultuur en tradities. Uw authentieke Poolse culinaire ervaring eindigt om 14:00 uur bij het vertrekpunt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dlugastraat 1 (ul. Dluga 1, op de hoek van Dlugastraat en Basztowastraat) bij de ingang van boekenwinkel Pod Globusem. Uw gids draagt of houdt iets roods vast met het logo van Urban Adventures.
Vertrektijd:
Vertrekdatum: zaterdag om 10:00 uur.
Er vertrekken geen trips van 24 december 2016 t/m 31 december 2016.
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
U moet zelf voor vervoer terug naar uw hotel zorgen. Wij kunnen u helpen met het openbaar vervoer terug naar het stadscentrum.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Poolse kookles in Krakau

Polish Home Cooking Class in Krakow

Inbegrepen:
 • Lokale gids en kok
 • Producten en kookgerei
 • Water, thee en koffie
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Minimumleeftijd is 6 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.