Viator

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: De Wieliczka-zoutmijntour duurt 4 uur en de privétour door Krakau met Melex duurt 1,5 uur.

Speciale aanbieding
USD 74,16  Bespaar  USD 9,67

Van USD 64,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Bespaar tot 13% wanneer u deze populaire tours samen boekt!

Verken Krakau met een elektrische auto van Melex en breng een bezoek aan in de Wieliczka-zoutmijn die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat met deze Krakau Super Saver die twee populaire tours in één dag uitvoert. Begin de dag goed in Wieliczka en neem een kijkje onder de grond om zoutsculpturen, een meer en de prachtige kapel van St. Cunegonda te bewonderen. 's Middags kunt u genieten van een privétour langs de hoogtepunten van Krakau in een milieuvriendelijke Melex-auto. U rijdt door de oude stad, de oude Joodse wijk Kazimierz en het voormalige Joodse getto, met informatief audiocommentaar dat de bezienswaardigheden tot leven wekt.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Uw Super Saver combineert de twee populairste tours van Krakau op één dag. In de ochtend geniet u van een rondleiding door de Wieliczka-zoutmijn vlak bij Krakau. In de namiddag neemt u deel aan een rondleiding door Krakau in een milieuvriendelijke en elektrische Melex-auto met opgenomen audiocommentaar.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Krakau of een ander centraal gelegen ontmoetingspunt in de stad.
Vertrektijd:
April 2017 t/m maart 2018 vertrek om 8:45 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
De Wieliczka-zoutmijntour duurt 4 uur en de privétour door Krakau met Melex duurt 1,5 uur.
Gegevens terugreis:

Na de tour stopt de bus bij geselecteerde hotels in Krakau om u af te zetten. U wordt op de dag zelf op de hoogte gesteld van het afzetpunt dat het dichtste bij uw hotel ligt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Engels

Aanvullende informatie

Super Saver Krakau: Trip van een halve dag naar de zoutmijn van Wieliczka plus privétour door Krakau met elektrische auto

Krakow Super Saver: Wieliczka Salt Mine Half-Day Trip plus Private Krakow Tour by Electric Car

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Lokale gids (Wieliczka-zoutmijn tour)
 • Vervoer heen en terug in bus met airconditioning naar Wieliczka
 • Entree Wieliczka-zoutmijn
 • Privé-chauffeur (Melex-tour)
 • Opgenomen audiocommentaar in vier talen (Engels, Frans, Duits en Spaans)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
  • Wanneer u vertrekt vanaf de geselecteerde hotels, wacht u 5 minuten voor de geplande vertrektijd bij de receptie op onze gids. In het geval van vertrek vanaf onze hoofdlocatie - zorg ervoor dat u uiterlijk 15 minuten vóór de geplande vertrektijd aanwezig bent. De ophaalbus is niet noodzakelijkerwijs de tourbus
  Reisplan:
  Wieliczka-zoutmijn halfdaagse tour (4 uur) U kunt op eigen gelegenheid naar het startpunt in het centrum van Krakau gaan of u kunt bij uw centraal gelegen hotel in Krakau worden opgehaald. Stap aan boord van uw minibus met airconditioning en rijd in ongeveer 30 minuten naar Wieliczka, waar u fascinerende feiten leert over deze 700 jaar oude zoutmijn.
  Na aankomst gaat u met uw gids naar binnen en neemt u de trap omlaag naar de drie bovenste etages. Vervolgens loopt u door de griezelige ruimtes die zijn voorzien van prachtige heiligdommen, beeldhouwwerken en figuurtjes, allemaal gemaakt van zout.
  Bezoek het pronkstuk, de kapel van St Cunegonda — een ondergrondse kerk verfraaid met in zout uitgehouwen kroonluchters en andere eigenaardigheden. Tijdens deze verkenningstocht vertelt uw gids hoe twee mannen meer dan 30 jaar aan dit architecturale hoogstandje hebben gewerkt.
  Bewonder de ondergrondse meren van de Eram Baracz-ruimte en bekijk het mijngereedschap en de voorwerpen die laten zien hoe er in de middeleeuwen in deze mijn werkt gewerkt.
  Hierna neemt u de lift terug naar de oppervlakte en keert u terug naar Krakau, waar uw eerste tour eindigt bij uw hotel of het centraal gelegen startpunt.
  Privétour door Krakau met Melex (1,5 uur) In de namiddag wordt u opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Krakau, op de door u gekozen vertrektijd. U ontmoet uw chauffeur en stapt in de milieuvriendelijke privé-Melex - een kleine elektrische auto vergelijkbaar met een golfkart.
  Ga lekker zitten en geniet van het informatieve audiocommentaar terwijl uw chauffeur u naar de bezienswaardigheden van Krakau rijdt. De Melex is een geweldige manier om de oude binnenstad van Krakau te verkennen, aangezien deze wel toegang heeft tot autoluwe gebieden.
  Rijd door de oude stad, over het middeleeuwse stadsplein Rynek Glówny, en bewonder de Lakenhal, de Mariakerk en andere bezienswaardigheden voordat u naar de stadsmuren rijdt voor de barbacane. Vervolgens bezoekt u Kazimierz, de voormalige Joodse wijk, en rijdt u door de oude straten, langs de huizen van kooplui en synagogen.
  Hierna brengt u een bezoek aan Podgórze, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog het Joodse getto was. Luister naar verhalen over de holocaust en de emotioneel geladen locaties van de nazi-bezetting, waaronder het Heldenplein en de fabriek van Oskar Schindler.
  Daarna keert u terug naar uw hotel, waar uw privétour eindigt.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.