Viator

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 78,48

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de smaken van Krakau tijdens deze 2,5 uur durende wandeling met een fijnproever. Ontdek de rijke culinaire geschiedenis en gewoonten van Polen terwijl u over het kleine marktplein (Mały Rynek) en het belangrijkste marktplein (Rynek Główny) slentert. Stop bij verborgen eetgelegenheden om heerlijke lekkernijen te proeven, zoals 'pierogi' (gevulde dumplings), 'oscypek' (gerookte kaas) en hartige soep uit Krakau. Probeer een lekker koel Pools biertje en sluit af in de drukke wijk Kazimierz waar veel bars zitten. Geniet van traditionele Joodse producten en een shotje Żubrówka-wodka, een bijna nationaal instituut in deze buurten.

Hoogtepunten

 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groepstour
U ontmoet uw gids vroeg in de avond in het centrum van Krakau om te beginnen aan uw wandeltocht van 2,5 uur. U hoort tijdens de wandeling alles over de eclectische culinaire invloeden en geschiedenis van Polen.
Probeer eens oscypek - gerookte kaas op basis van gezouten schapenmelk - of andere lekkernijen op het kleine marktplein (Mały Rynek). Hoor hoe de liefde van de Polen voor soep, stoofpot en pierogi voortkwam uit de noodzaak van gerechten die bestand waren tegen de ijskoude winters in het land. Combineer uw eten met een aantal authentieke Poolse biersoorten en wandel naar het belangrijkste marktplein (Główny).
Volg uw gids naar een verborgen eetgelegenheid en probeer de typische soep uit Krakau. Terwijl u het zich goed laat smaken, hoort u alles over het belang van soep, zoalsbarszcz (rodebietensoep) voor de Poolse keuken en hoe Krakau deze nationale liefde eer betoont met een jaarlijks soepfestival.
Volg de 'Koninklijke Route', waarbij u langs het koninklijk kasteel Wawel (Zamek Wawelski) en de Katedra Wawelska (Wawel-kathedraal) komt, en stop even om te genieten van authentieke, handgemaakte pierogi. Als u denkt dat u deze Poolse delicatessen eerder hebt geproefd, denk dan nog eens goed na - de dumplings die u hier eet zijn niet te evenaren. Tast toe en kom meer te weten over de middeleeuwse oorsprong en hoe ze kunnen worden gevuld met aardappels, vlees, zuurkool, kaas en zelfs fruit.
Ga verder naar de voormalige Joodse wijk Kazimierz, nu een bruisende, hippe buurt waar veel restaurants eeuwenoude Joodse culinaire gewoonten in leven houden. Geniet van een aantal typische gerechten en een shotje 'Żubrówka', de unieke Poolse wodka met een vleugje gras uit het Białowieża-bos voor een extra frisse smaak.
Hier eindigt uw tour, waarna u zelfstandig nog wat meer kunt genieten van Kazimierz. U kunt ook samen met uw gids teruglopen naar het centrum om daar wat tips te krijgen over restaurants en bars waar u de rest van de avond kunt doorbrengen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Aan de voorzijde van de woning op Mały Rynek 4 (klein marktplein 4, oude stad). Uw gids draagt rode kleding of houdt iets roods vast met daarop het logo van Urban Adventures.

Vertrektijd:
18:00 uur
Vertrekdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.
Geen vertrek van 1 januari 2016 tot en met 6 januari 2016; van 25 maart 2016 tot en met 28 maart 2016; 1 november 2016; van 23 december 2016 tot en met 31 december 2016.
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Joodse wijk Kazimierz

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Culinaire avondwandeling door Krakau

Krakow Evening Food Walking Tour

Inbegrepen:
 • Ervaren gids
 • Proeverijen
 • 1 glas bier en 1 shotje wodka
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Extra eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op deze tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.